2777
2789
عنوان

معجزه ی زیبایی کشفیات من

513 بازدید | 35 پست

من هرکاری کردم هر شوینده ای ماسک خانگی ووووو

فقط اینا بینشون بهترینن

شوینده نوتروژینا

ابرسان خیار رنده میکنم و با الوورا میریزم مخلوط کن میریزم تو قالب یخ هر روز یکی میزنم

تونر گلایگولیک اسید

و سرم نمیزنم بجاش ماسک سفیده تخم مرغ با دستمال کاغذی میزارم بینظیرههههههههههههه

و ضدآفتاب بیوتی اف جوسان

برا مو بهترین قرصصصص ول ومن اینا نیس 

فقطططط priorin

بهترین قرص مو هس بینطریه

برا پاکسازی و لاغری تون چای ماچا

بینهایت از همشون راضیم سوال داشتین بپرسیم

یا نظرو پیشنهادی داشتین بفرمایین

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بدای چاقی ی راه حل بدین 

سلام دوستای خوبم ...دوستانی ک مجردن سنشونم بالا رفته اصلا نگران نباشید خدا بفکرتونو .فقط از درگاه خدا نا امید نشید ...منم یکی مثل شما بودم ..تو یکی از این تاپیک ها ی خانمی بهم گفت چله سوره تکویر بخون ..خوندم خداروشکر معجزه شد واسم چندتا خواستگار خوب  پیدا شد ..فقط خانوادم حسوده نمیزاره ...فقط دعا کنید خانوادم راضی بشه نامزد کنم چون با یکیش اوکی شدم 

برا لک صورت چه کنیم ؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

برای پوست که خیلی ‌روشن و صاف‌شه

فقط 31 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

خیلی دوست داشتم یخ میزاشتم رو پوستم منتها سینوزیت دارم و بعدش بیچاره میشم وگرنه حیلی تو زیبایی پوست تاثیر داره 

ب اله اورا هم حساسیت دارم و بد تر جوش میزنم 🤦‍♀️

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃
برا جا جوش چیزی سراغ ندارین

دارک اسپات

خیلی عالیه من یه دوره جوشام جاش موند استفاده کردم خیلی راضیم 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

کدوم مدل شوینده‌ش؟

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

پوستت چربه؟با چای سبز چطوری پاکسازی میکنی؟

بله

با چای پوست پاکسازی میکنم؟

نه عزیزم همچین حرفی نزدم

بدای چاقی ی راه حل بدین

چای ماچا عالیه ۹ کیلو کم کردم تو ۲ ماه

برا لک صورت چه کنیم ؟

دارک اسپات

یخورده گرونه ولی عاشقش میشی