2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

غذاهاش بیشتر سوپ و آشی گرم باشه

من کلا پاستوریزه خورم.اهل هله هوله نیستیم.تعجبم از اینه جایی نمیریم یا اطرافیان مریض نیستن ک از کسی بگیره.دکتر میگه تو بدنتون پنهانه ولی در بچه اثر میکنه.ولی میگم ن سه بار در عرض دو هفته.چندروزه مقعدشم خیلی قرمززرررهههه.ب کجاش برسم😭

من کلا پاستوریزه خورم.اهل هله هوله نیستیم.تعجبم از اینه جایی نمیریم یا اطرافیان مریض نیستن ک از کسی ...

کرم زینک اکسید حتما بزن پشتش 

برند آردن عالیهکرمش

آب رو آتیشه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

سلام، منم همین مشکل رو داشتم که تب بچه ام با استامینوفن پایین نمیومد. بردمش دکتر، تو مطب دکتر بروشور شیاف ایبوپروفن رو دیدم، از دکتر پرسیدم گفت که شیاف ایبوپروفن به تازگی اومده و برای تب هایی که با استامینوفن پایین نمیاد خیلی خوب جواب داده، استفاده کردم و واقعا عالی بود چون بچم ایبوپروفن خوراکی هم نمیخورد و تف میکرد بیرون... فقط یه نکته داره اونم اینکه واسه بچه کمتر از شش ماه نباید استفاده بشه.