2777
2789
عنوان

شونزده سال اختلاف سنی مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 129 پست

اول این پولدار بودنش رو فاکتور بگیر ببین بازم حاضر بودی باهاش ازدواج کنی البته به شرطی که با خودت صادق باشی اگه اوکی بودی دیگه حرفی نیست

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خیلی زیاده

با یه مشاور مشورت کنی خوبه چون چالش زیاد داره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

من به شخصه اصلا ملاکم سن نیست 

فقط اختلاف سنی کم رو نمیپسندم 

ینی بنظرم همشششش درکه 

دوس هم دارم که بزرگتر باشه مرد البته برای خودم چون با همسنای مردم هم فکر نیستم 

نمیپسندم شون

البته نباید جوری باشه که هیجانات جوانیتو کور کنه و بی ذوقت کنه چون سنش بالاست

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

عزیزم اگه تو جواب ندی چی میشع؟ لباس عزا که نمیپوشه دست میزاره رو یه دختر کوچیک دیگه به این فکر کن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

آدم پولدار همیشه حوصله داره . من الان زن ۴۰ساله دیدم با پسر ۲۵.۲۶سالس

هرکسی یه دیدگاهی داره

همچیز که  پول نیست

اطرافم دیدم

بچه مادرش ۵۰سالشه پدرش ۶۰و خورده ایی

بجای پدربزرگش حساب میشه

این بچه زندگی شادی نداره

اما خونوادگی تو یه روز خاص به دنیا اومدین ،،، دهنتون سرویس با ملاک ها وصلت میکنین 😂

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

شما چندی و اون چند سال؟، تحت هر شرایطی اعم از مالی، تیپ و زیبایی، شهرت(سلبریتی) و...  اختلاف سنی خصوصا بالتی ۱۰ سال خوب نیست، فقط در مواردی که مردی سن بالا  به هر دلیلی مجرد شده و فرضا تو سن ۶۵ سالگی با ی خانم ۵۰ ساله ازدواج می کنه، شاید کم اشکالتر باشه اما چون روحیات و دلمشغولی ها تابع سن است لذا علایق و سلایق تون با افراد سن بالاتر احتمالا با همیگه تناسبی نداره