2777
2789
عنوان

شونزده سال اختلاف سنی مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2380 بازدید | 129 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس دخترخانوم باید خیلی زیبا یا خیلی باشخصیت باشه ک کسی با ۸۰ ملک به خودش اومده دیده ای دل غافل قلبو ...

من خودم چیزی نمیبینم توخودم ولی بقیه میگن خوشگلم  قدم بلنده لباسهای گرونم میپوشم ما خودمون پولداریم ولی نه دراین حد

من خودم چیزی نمیبینم توخودم ولی بقیه میگن خوشگلم قدم بلنده لباسهای گرونم میپوشم ما خودمون پولداریم ...

اول و آخرش باید خودت تصمیم بگیری چون شمایی که باهاش زیر ی سقف میری 

دوسش داری؟ ظاهر اون آقا چجوریه رسمی میپوشه یا امروزی و جوان پوش؟

مخصوصا پول چقدم خوشگله سفید انگار۲۸ سالشه

بله متاسفانه الان پول از هر زمان دیگه‌ای قابل اهمیت‌تر شده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

۱۶ سال خیلی زیاده

اما اگه واقعا به دلتون نشسته قبلش حتما مشاوره برید

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اول و آخرش باید خودت تصمیم بگیری چون شمایی که باهاش زیر ی سقف میری دوسش داری؟ ظاهر اون آقا چجوریه رس ...

هردورو میپوشه محل کار کت شلوار چه قدیم داره چقد شیکه بیرون انروزی ولی مردونه خیلی خوشگله باورت نمیشه نزدیک ۴۰ سالشه