2777
2789

من هیچوقت به زیبایی کسی حسودی نکردم نمیدونم چطور بعضیا میگن حسودیمون میشه به فلانی چون خوشگله،

البته میشه اسمش رو غبطه گذاشت، شما به چه چیزایی غبطه میخورید؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی حسودم دخترمم کپی خودم از این اخلاقمم متنفرم ولی کاری نمیتونم بکنم فقط خودم از درون نابود میشم حتی به بعضی تایپیک ها هم حسودی میکنم

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

پووووول🥺😂البته حسودی نمیکنم فقط میگم کاشکی پول رو همه داشتن

منم پول برام از هرچیزی مهم تره، و بعدش سواد و معلومات، زیبایی هیچوقت برام ارزش نداشته جدی

من پیش اومده به میزان درآمد کسی حسودی کنم البته در واقع حسرته نه حسادت ولی قیافه اصلا چون چیزی که طرف از عهده خودش خارج بوده هیچ تلاشی براش نکرده چرا حسرتشو بخوری

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

من خیلی حسودم دخترمم کپی خودم از این اخلاقمم متنفرم ولی کاری نمیتونم بکنم فقط خودم از درون نابود میش ...

خوشگلم اسم خودتو ندار حسود، گاهی ما ادما دلمون میخواد جای بقیه باشیم، همه ادما همینن فقط تو نیستی❤️😊