2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

116 بازدید | 14 پست

من نامزدم ۲۲سالمونه 

هر وقت رنگ میزنع بجز احوال پرسی چیز دیگ پیدا نمیکنم برای بگم اون خودش حرف میزن از منم میخواد حرف بزنم اما هرچی فکر میکنم نمیتونم چیزی پیدا کنم خیلی کم حرفم لطفا راهنمایی کنید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برو توگوگل سرچ کن جک و یه جک باحال بنویس تو دفترت بعد برو دنبال یه داستان از خانواده دوستان فامیل بع ...

ممنون ولی اگه پیشنهاد دیگ هم داری بگو بیشتر دوست داره از خودمون حرف بزنیم نه بقیه

ممنون ولی اگه پیشنهاد دیگ هم داری بگو بیشتر دوست داره از خودمون حرف بزنیم نه بقیه

خب راجب آینده بگو الان بهترین موقعیت برای شناخت سوال ببرس ببین شخصیتش چجوریه  مثلا بگو تو شرایط سخت دوست داری کنارت باشم یا تنها باشی  و...... اینجوری زود تر به شناخت میرسین

وای یاد خودم افتادم ما هم همینطوری بودیم جز احوال پرسی چیز دیگه ای برای گفتن نداشتیم 😁

دیگه الان سه چهار ساعت فقط حرف میزنیم یخ بینمون شکست

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
اره واقعا این خوب بود سوالات دیگ هم میشه بگی ممنون

مثلا بگو اگر یه روز نتونم آشپزی کنم و یا حوصله نداشته باشم چیکار میکنی 

بعد قطع یه جواب نیمه مثبت میده که باید تحلیل کنی ببینی واقعا چطوریه 

یا ببین احترامش به خانوادش چقدره یا ببین جایگاه زن تو خانوادشون چقدره و اینو با سوال راجب خانوادش بفهم برو سرچ کن سوال خواستگاری میاد