2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 76 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعداز نزدیکی چندروز بعدش بی بی چک‌گزاشتی خطش چجوری بود

نمیدونم عزیزم

ما چون دخترمون کوچولو بود

اصلا به بچه دوم فکر هم نمی‌کردیم

وقتی فهمیدم که ۵ هفتم بود و دخترمم ۵ ماهش😔

خیلی هم دوندگی کردم برای سقط

چون شوهرم راضی نبود موفق نشدم

تو دوران شیردهی بودم

اصلا پریود هم نمیشدم بعد از زایمان

الان توی ۴ ماه هستم و هنوز هم باهاش کنار نیومدم

دکترامپولو شیاف داده

سن خودتو  و تاریخ  بارداریتو  بگو    بهت  بگم جنسیت بچتو  رو هر کی  گفتم  دقیق درست دزاومده سن خودتو  دقیق بگو  ینی   اگ   ۲۵  سالته   ۲۵ سال و چن ماهت  باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
میدونم‌نباید به علائم دل بست ولی خوب شاید درست دراومد

عزیزم از کجا فهمیدی سمت راست بدنت؟؟

منم اصلا علائم دختر ندارم ب شدت زرنگ و سرحال بدون هیچ تهوعی نفهمیدم چطور س ماهم تموم شد رفتم ان تی ولی گفت جنسیت معلوم نیس از رو عکساش انگار دختره 

حالا چون توی سونو جنسیتش مشخص نشده همه میگن دخترهولی شوهرم میگه من مطمئنم که پسرهحتی اسمم انتخاب کرد ...

منم انگار سمت راستم بوده تمام عالم و ادم میگن پسره هرکی میبینم حتی ی دعا نویس بدون اینک من ازش بپرسم بهم گفت تو بچه اولت پسره ولی دیروز ان تی بودم گفت معلوم نیست ولی از روعکس انگار ب عکس دختر میخوره خیلی ناراحت شدم 

خیلی بده ک همه اسرار داشتن باشن اینه بعد سونو اینطور بگ