2777
2789
عنوان

عزیزان مذهبی و و معتقد

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 71 پست
انشاالله به زودی درست میشه💚

مرسی عزیزدلم انشاالله

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من ۱۰تا میفرستم برات خواهرجانم

سلام زینب مهربونم ممنونم از بزرگیت نه تنها ی صلوات امضاتو گفتم بلکه برات توحید هم میخونم

هروقت خواستی نظری بدی ب این فکر کن پشت کاربری یک ادمی نشسته ک قلب داره:)
ی دنیا از مهربون و بزرگیت ممنونم دوست مجازی من:) ان شالله برای شما ی تسبیح نام خدای مهربونمون رو میگ ...

زحمت میکشی عزیزم 

راضی به زحمت شما نیستم گل 

حاجت روا بشین ❤

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

10 تاان شاالله حاجت روا شی💗

ممنونم از بزرگین ان شالله به حق خدای مهربونمون 

براتون توحید میخونم حاجت روا باشین ان شالله 🤍 

ممنونم از بزرگین ان شالله به حق خدای مهربونمون براتون توحید میخونم حاجت روا باشین ان شالله 🤍

❤❤❤❤❤

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀

ب بزرگینون ببخشید ک کمه

نه اصلا این حرف رو نزنیددلم خیلی شاد شد شاید حاجت من بخاطر صلواتای شما براورده شد اصلا😍 خیلی بهم لطف کردی

منم ۱۰تا می‌فرستم برام دعا کنینممنون میشم تایپیک الانی که زدم رو ببینین جواب بدین دارم سکته میکنم بخ ...

براتون صلوات فرستادم

سلام عزیزم ۱۰۰تا میفرستم

ممنونم مهربانوووو 

برای حاجت روایی شماهم من ی تسبیح نام خدا( یارحمان) رو میگم ان شالله حاجت روا باشین