2777
2789

چن وخته تبلیغشو میبینم همه جا 

قیمتشم بالاس 

ولی اگ تاثیر داره ارزششو داره بنظرم ..

بخرم ؟چطوریه بعد چن وخ نتیجه میده ..بعد قط کردن نمی ریزه مژه ها /

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاثیر که داره من خودم تاحالا نارضایتی ازش ندیدم 

بیشتر سر این انتقاد میشه که بعدش میگن قطع کنی ریزش میاره 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
اره من یکی برا ابروهام خریدم خیلی خوب بود واسه مژه هام دکتر گفت بزن اشکال ندارن خوبه

قطع کردی ؟نریخته مژه هات ابروهات

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

دخترداییم استفاده میکنه مژه هاش انگاری کاشته بسکه بلند شده ولی میگن قط کنی میریزه من براهمین نخریدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
تاثیر دارهیهو نباید قطع کنی

ارع اینم شنیدم 

مثلا اگ هر روز بزنم 

2 روز یبار 

هفته ای دوبار 

هفته ای یبار  بزنم

اینجوری قط کنم ؟

تاثیر که داره من خودم تاحالا نارضایتی ازش ندیدم بیشتر سر این انتقاد میشه که بعدش میگن قطع کنی ریزش م ...

نخرم ؟

امروز توی یه تاپیک دیگه گفتم 

من استفاده کردم از قلم سریتا اصلش رو بگیر من صبح و شب میزدم ابرو و مژه فقط به ریشه برسه حتما 

و اصل باشه نه تقلبی نریخت اصلا موها و مژه هام بهترم شد قطعشم کرد یکساله