2777
2789
عنوان

هشت روزه عشقم فوت شده🖤💔

1432 بازدید | 74 پست

انگار توی کما هستم 

دو ماه پیش تصادف کرد نخاعش له شد ۵ دی بخاطر عفونت ریه فوت کرد

تمام جونم انگار له شده مات و مبهوت دور و بر و نگاه میکنم و تنها امیدم اینه توی اون دنیا ببینمش

چون پسرخاله بابام بود و به شدت رفت و آمد داشتیم دیشب همسایه ها جمع شدن برای تسلیت و خیلی بیقراری کردم 

وقتی خوابیدم خواب دیدم که تختش رو آوردیم توی خونمون و داریم ازش نگهداری میکنیم من خیلی بوسیدمش و التماسش کردم اگه مرد بزاره اون دنیا ببینمش اونم قبول کرد بعدشم مثل فلج ها بردنش توی حیاط حمومش دادن و تمام کرد

بچه ها بنظرتون اون دنیا میبینمش؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه نمیتونم اون یه بار منو به زندگی برگردوند این بار دیگه کسی نیست

میفهمم چی میگی خاک سرده انشالله داغ دلت سرد میشه عزیز

دوست منم همینجور عشقش فوت شده و خانوادشم نمیدونستن حتی نمیتونه عزاداری کنه و ما نمیدونیم چطوری ارومش کنیم

خدا به دلتون ارامش بده ایشالله غم نبینی دیگه

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ

الهی بگردم برا دلت

فقط از خدا میخوام صبرتو زیاد کنه

هیچی نمیتونم بگم

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
تسلیت میگم عزیزم میدونی راحت شد اگه ی عمر زمین گیر میموند چی؟الان دیگه راحته به این فکر کن روحش شاد ...

من براش خوشحالم که الان دیگه راحته

برای خودم ناراحتم که دیگه ندارمش💔

برام دعا کنتهی شدم نابودم🖤

حتما عزیزدلم

خدابزرگه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
میفهمم چی میگی خاک سرده انشالله داغ دلت سرد میشه عزیزدوست منم همینجور عشقش فوت شده و خانوادشم نمیدون ...

خدا بهش صبر بده

منم خانوادم میدونن ولی چه فایده وقتی کاری نمیتونن کنن