2777
2789
عنوان

کسی تقویت کننده مژه سریتا استفاده کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 27 پست
من یه مدت میزدم خیلی شلخته و بد بلند کرد

من یکم بلند کنه بسه ..بریدم مزه هامو

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

قطع کردی ؟نریخته مژه هات ابروهات

اره من دوماه زدم بعدش قطع کردم نریخت واسه من حتی دکتر پوست رفته بودم گفتم برا ابروهام خریدم گفت خوبه از همون برا تقویت مژه خاتم بزن که الان میزنم خوبه الکی میگن میریزه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دخترداییم استفاده میکنه مژه هاش انگاری کاشته بسکه بلند شده ولی میگن قط کنی میریزه من براهمین نخریدم

قبلش مژ هاش چقد بود؟

من مژه هام خوبه هم بریدم با قیچی برا این میخام بخرم 

هم خب دوس دارم دم عیدی خوشگلترر بشم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..

اره من دوماه زدم بعدش قطع کردم نریخت واسه من حتی دکتر پوست رفته بودم گفتم برا ابروهام خریدم گفت خوبه ...

چن خریدی

من اون موقع که گرفتم فکر کنم ۴۸۰ بود الان نمیدونم بخدا شاید حدود ۶۰۰ باشه از من قیمت قدیم بود

یاخداااا چخبرهه

قبلش مژ هاش چقد بود؟من مژه هام خوبه هم بریدم با قیچی برا این میخام بخرم هم خب دوس دارم دم عیدی خوشگل ...

هیچی باورکن یه ذره مژه داشت

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️