بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
الهی که امسال حاجت روا بشی دوستم.. خدای ماهم بزرگه... منم دلشکسته ام.. خدا کنه امسال ارزوم براوردع بشه نی نی م تا سال آینده دوبارع بیاد پیشم حامله بشم😭
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم خدایا ازت خواستم تا شب قدر سال امسال حاجتم و بدی و با نوزاد کوچولوم یا نوزاد تو شکمم بیام تو مراسم احیا بشینم دست به دعا بردارم شکر گزاری کنم خدایا بد قولی نکنیا من منتظرشم دیگه داره کم کم طاقتم طاق میشه...مگه خودت نگفتیاز هرکسی به اتدازه تواناییش امتحانش میکنی ؟ ینی فکر میکنی بیشتر از این توان دارم نه خدا من خیلی ضعیفم...هرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم
عزیزم امشب حرز حضرت زهرا (س) رو به نیت برآورده شدن آرزوهات بخون انشالله نگاه مادرانه به زندگیتون بکن ...
عزیزم انشالله مادرت شفا پیدا کنن برای مادر منم دعا کن بچه کوچیک داره🥺🙏🏻دوستان لطفا همه براش دعا کنید نیاز به پیوند کبد نداشته باشه😭🙏🏻
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
من همه کار کردم این کارم کردم بازم نشددیگه بیخیال شدم
هر طور صلاح میدونین ادامه بدین 🤗
یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان
الهی که امسال حاجت روا بشی دوستم.. خدای ماهم بزرگه... منم دلشکسته ام.. خدا کنه امسال ارزوم براوردع ب ...
عزیزم انشالله خدای مهربون شما و دخترتو رو از انتظار در بیاره🥺دخترت چند سالشه؟شما ک یه بار باردار شدید چرا دیگه باردار نمیشین مشکلتون چیه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁💁🏻♀️تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀
لطفا برای مامان منم دعا کن نیاز به پیوند کبد نداشته باشه داداشم شیرخوار هست گناه داره😭🙏🏻
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلیل اجابت نشدن دعا هات اعتماد نداشتنت به قدر خداست منظورم حکمت نیستا میگم خدا رو کوچک میبینی
نه من خدارو کوچیک نمیبینم اتفاقا بهش اعتقاد دارم باهاش حرف میزنم تو مشکلات بهم کمک میکنه ولی آرزوهامو برآورده نمیکنه دیگه من تسیلم شدم شاید خودش صلاح میدونه ک اینطور باشه
دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن