اره عزیزم البته منم حواسم هستا .از روی سیکل پریودی چند روز خطرناکه اوج تخمک گذاریه .خیلیا رو دیدم با ...
آره دقیقا حالا شما خوبه زمان دستته
من بشدت پریودی تا منظمی دارم ، اصلا نیمتونم کنترل کنم
دیگه گفتم هروقت قصد باردار شدن داشتم قرص بخورم که منظم شه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب استرس داره می ترسه منم تو این شرایط بودم می ترسیدم بزنم دوخط شه🤪
بابا دیگه بشینی مردمو نفرین کنی معنی ندارع
بعدم بی دخول چطور ممکنه میگم بی دخول چطو پیشگیری طبیعی میگه دنبال زیر بغل مار نباش
چرت و پرته رسما
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
72 ساعت بیشتره قضیه برا یک هفته پیشه، خب پس چجوری بقیه با قرص سقط میکنن؟
اون قرصی که دوستان میگن واسه اورژانسیه و تا دور بعد رابطه اثر داره قرصی که مال سقط باشه که کلا فرق میکنه و داستانش براحتی گیر نمیاد و هزینه ش زیاده ،فکر نمیکنم بعد یه هفته نشون بده خودشو قطعا تاخیرت از استرسه خصوصا اینکه دخولی هم نبوده نگران نباش پریود میشی
ممنون عزیز دلممم اخه میگن باید دو هفته از رابطه بگذره تا دقیق باشه بیخوده؟؟
من خیلی اطلاع ندارم حقیقتا
باز بقیه خانم ها بیشتر در جریانن💚
هرچی هم که بود استرستو کم کن یکم آروم بگیر
امیدوارم همین امروز فردا خیالت راحت شه
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
بخدا آدم شاخ در میاره و جالب اینجاست بقیه براشون انقدر عادیه که اگر بپرسی چرا با دوست پسرت رابطه دار ...
جامعه خراب شده خواهر بدتر از اینم میشه ..فکر کن میگفته از ترشح عفونت رو دوست پسرش بدش میااااااد خخخخخ واااای خداااا...اون وقت من بعد ۸سال زندگی عفونت میکنم گاهی به شوهرم میگم دل درد دارم باید برم متخصص زنان...خودم خجالت میکشما اون بیچاره همیشه میگفته و میگه راحت باش هر مشکلی داشتی بگو
بیشتر ژنتیکیه برای من ، همه خواهرم و مادرم هم همینطور بودن
آره دقیقا حالا شما خوبه زمان دستتهمن بشدت پریودی تا منظمی دارم ، اصلا نیمتونم کنترل کنم دیگه گفتم هر ...
تنبلی داری.؟ من تنبلی دارم ذلیلم
""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک انسان میتواند مرتکب شود ... من مرتکب شده ام .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀