اصلا نمیتونم بلند شم کار خونه انجام بدم از دیدن کثیفی خونه خیلی اعصابم بهم میخوره دستو دلم نمیاد حتی یه استکان جا به جا کنم یه مشکلی دارم نمیتونم بگم یکم براش استرس گرفتم یاده اون میفتم اصلا دلم نمیخواد از تخت بیرون بیام از این طرفم خیلی کثیف شده خونه خیلی. از اینکه نمیتونم پاشم زجر میکشم خیلی سختمههه انگار دستو پامم بستن صبحا بزور بیدار میشم پسرمو برای مدرسه آماده میکنم. نمیدونم تا کی قراره اینطوری بشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم مثل شمام یه سری اتفاقای بد پشت سر هم تو زندگی و ضررهای مذلی زیادی براام پیش اومد که باعث افسردگیم شده و دست و دلم به هیچ کاری نمیره کل روزو تو تختم و دلم نمیخواد از تخت درام بیرون و به کارام برسم بماند که یه استرس و اضطراز مزمن هم همیشه همراهمه
اره این روزام من بدتر شدم اصلا انگار منی وجود نداره
من خیلی پر انرژی بودم خونم همیشه دسته گل بود اما بعد دوران های سختی که گذروندم و مشکلات و بدشانسیای پیاپی دیگه انگار روح تو بدنم نیست جون هیچ کاری ندارم