2777
2789
عنوان

بنظرتون کسیکه نمی تونه ازدواج کنه نباید رابطه جنسی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 44 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من سنم کمتره از شما و خانوادم اصلا حالیشون نیست شاید جوون من نیاز جنسی داشته‌باشه اصلا انگار قرار نیست منگ شوهر بدن

دوست پسرمو قبول نمیکنن، بقیه کسایی ک سنتی میان رو هم با مسخره و خنده رد میکنن فکرمیکنن هنوز من بچم

والدین بی مغز....

خانواده های مذهبی هرچیشون بد باشه حداقل تو این مورد زود به فکر ازدواج بچه هاشون هستن 

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 
نگو اینوگناه یادش میدی؟؟فردا گناهش به اسم تو هم نوشته میشه

یعنی بین بد و بدتر تقوا پیشه کنه؟😂مگه حضرت یوسفه 

بابا کار دست خودش میده بزا تخلیه جنسی بشه

تخمک ، سمت اسپرم شنا نمیکنه ، هیچوقت دنبال یه مرد نرو...  
من سنم کمتره از شما و خانوادم اصلا حالیشون نیست شاید جوون من نیاز جنسی داشته‌باشه اصلا انگار قرار نی ...

بهترین اتفاق زندگیت چی بود؟

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

خب چکار کنم بنظرت؟

بنظرم اینقد هم مریضیت جدی نیست

فقط خودت داری تلقین میکنی

کسی که دوستت داشته باشه نه بهت دست میزنه نه ولت میکنه

چون هر آدمی یه عیبی داره و هیچکس کامل نیست

با همین تفاوت هاست که میشه زندگی کرد

واقعا بعضیاتون از خدا نمی ترسین؟؟

چجوری یکیو رو تشویق به رابطه یا خ.و..د..ا..ر..ض..ا..یی میکنید؟؟

واقعا اینقد مهمه رابطه داشتن؟

بجاش رو پیشرفتت و هدفات کار کن

باور کن دیگه خودت  نیاز به رابطه نداری