2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر عمم عمم ارث بالا کسیدن الان شوهره سکته کرده حالش خوب نیست عمم زندگی نباتی نسبتا داره.سرشو عمل ک ...

عمت که زندگی نباتی داره ارث و بالا کشیده؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

یه بنده خدایی بود نزول میخورد

تهش بچه هاش دزد و معتاد شدن چندبار افتادن زندون زندگی بچه هاش از هم پاشید آبروش رفت پشت سر زن و دختراش کلی حرف افتاد خودشم یه دستشویی نمیتونه بره باید کمکش کنن دیگه نمیدونم بخاطر نزول بود یا چی ولی خب عبرت انگیزه به نظرم

قضاوت نمیکنم فقط برا عبرت گرفتن و قدم گذاشتن تو مسیر بندگی خدا مثالش رو زدم

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
عمت که زندگی نباتی داره ارث و بالا کشیده؟

زن شوهرن با هم بالا کشیدن.شوهرش سکته کرده نه راه میره نه حرف میزنه پوشک میکننش فلج شده درازه.عمم شنیدم نه حرف میزنه نه حرکت داره 

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
زن شوهرن با هم بالا کشیدن.شوهرش سکته کرده نه راه میره نه حرف میزنه پوشک میکننش فلج شده درازه.عمم شنی ...

بچه هاشون ازشون پرستاری می کنند؟

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم