2777
2789

بچه ش همج.. نس گ.. رایی انجام داد... وبهش پا بند زدن.. شاید اعدام بشه... کلا هیچ خیری از زندگی ندید... زنش افسردگی حاد داره... البته آشنا مون نیست... هم شهری هستیم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

به اقای نامحترمی بعد به تصادف کلی پول زور ازمون‌گرفت تو شرایطی که داشتیم خونه نیخریدیم و مهاجرت مبمردبم به شهر دیگه 

خیلی اذیتمون مرد 

دعا کردم گفتم خدایا من این پولو تو بدترین شرایط نیدم‌چون واقعا حوصله تنش ندارم ولی تا اندازه ای که حقشه نوش جونش و بقیش و نیسپارم به عدالت خودت 

چون منو همسرمو میشناسی که تا حالا آزارمون به مورچه نرسیده 

هر کسیو گیر یه ادم مثل خودش بنداز تو زندگی 

اگر خودش خوبه فبها اگرم شارلاتانه که ازپس یکی مثل خودش برمیاد ….

دوسال نشده هنوز شنیدم که از همه طرف براش رسیده ….

خوشحال نیستم 

ولی خداهم هست 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به اقای نامحترمی بعد به تصادف کلی پول زور ازمون‌گرفت تو شرایطی که داشتیم خونه نیخریدیم و مهاجرت مبمر ...

چه اتفاقی افتاد براش

من باردار نیستم تیکر بارداری تاریخی که من به خواستم می رسم

چندین مورد      داشتیم    سالهاست   دارن   خوش میگذرونند 

میگن   کار بد نکردیم    حق مونه     بعضی هاشونم   بظاهر  

نماز خون وروزه دارن     معلوم نیست   در اینده چی بشه 

فعلا خدا رهاشون کرده

عموی بابام شصت سال قبل مال دو تا بچه یتیم رو خورد و زمینشون رو بالا کشید هرچه پدربزرگم اصرار کرد پس نداد دو تا پسر دو و چهار یاله داشت هردو توی ی زمستون از دست داد و دختر پنج ساله ش هم کور شد بعدم سکته کرد و سی سال فلج موند تا لحظات آخر مرگش همه مبگفتن زمینو پس بده قبول نمیکرد و زمین رو داد ب یکی از برادراش اون برادرش هم پس نداد 

حالا بگم کارما دلم نمیاد چون بچه هاش بی گناه بودن نمیدونم  بگم چی ولی . توی  روستای پدری م همیشه اونو مثل میزنن 

مینیمال 
بچه هاشون ازشون پرستاری می کنند؟

ی پسر داره فعلا که اسیر شده.عروس گردن نگرفته.البته جای نگرانی نده بعد اونا مال اموال برای پسرشونه😒😒😒

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

یکی میشناسم شهادت دروغ داد حق بچه یتیم افتاد دست یکی دیگه حالا بعد۲۰_۳۰سال خودشو زنش هردو مریض احوالن.پسرشم چندان سربه راه نیست.

اونی هم که حق یتیمو بالا کشید پسراش ب جایی نرسیدن

یه بنده خدایی هم سر حد زمین کشاورزیش رو جابجا کرده بود گذشته تو روستای پدری 

بعدش که میمیره به صورت یه خرس غل و زنجیر شده میاد به خواب یکی از آشناها اون طرفم میترسه فرار میکنه این بنده خدا هم بهش میگه که نترس من فلانی ام جریان رو میگه براش که سر حد زمین رو عوض کردم و اینم عذابمه برو به پسرام بگو که سر حد زمینی که عوض کردم رو درست کنن 

اینم میره به پسراش میگه ولی متاسفانه پسراش گوش نمیدن به خواب طرف هم اعتنا نکردن

ولی این بنده خدا چند بار خوابش رو به همین صورت دیده بود

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️

[QUOTE=366350188]چه اتفاقی افتاد براش[/QUOTE

تو شغل آزادش ظاهرا بدهی زیادی بالا اورده‌و درگیره 

واز شغل دولتیش هم تعلییق شده 

بخاطر یه تصادف تو شهری تهدید به چاقوکشی میکرد منو همسرمو که توزندگیمون دعوای لفظی باکسی نداشتیم تا حالا😔

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️