2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمممممیشه بگی صورتم چ شکلیه؟نامزدمچشماش زرد و عسلیع صورتشم زیاد مو نمیاره

چشم و ابروتو که گذاشتی پس لازم نیست بگم دماغت تقریبا عروسکیه یه دماغ خوشگل و جذاب انگار که عمل کردی ولی به نظر خودت یه کم بزرگه لبات گوشتیه با رژ لب عالی میشه پرتر به نظر میرسه پوستت گندمیه هیگلت نه چاقی نه لاغر اندامت از این اندام سفت هاست شکمتو اینا شل نیستش قدت خوبه ولی زیاد قدبلند نیستی دوست داری پاشنه دار کفش بپوشی

ز دستات خوشت نمیاد وقتی هم یه لباس بیرونی میگیری همونو اونقدر استفاده میکنی تا کهنه بشه بعد بری سراغ یه مانتو نوع دیگه

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.
عزیزم شما خیلی خوبی ک‌میتونی‌انقد دقیق همه چیو‌بگی برای‌منم دعا‌کن از‌ته دلت🙂ک نامزدم هیچ وق بهم خی ...

نگران نیاش آدم خیانت نیست یه جورایی ازت حساب میبره😂

بذار

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چشم و ابروتو که گذاشتی پس لازم نیست بگم دماغت تقریبا عروسکیه یه دماغ خوشگل و جذاب انگار که عمل کردی ...

وای ارههههه بخدا دقیققق میگی

قدم خوبه ولی پاشنه بلندددد میپوشم همیشعههه😂😂

وزنمم میگن ن لاغری ن چاق 

نگران نیاش آدم خیانت نیست یه جورایی ازت حساب میبره😂

وتیی میشه بمنم یچی بگی جالب شد😂

بمظرت پیزی گه توذهنمه و منتظرشم اتفاق میوفته

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت

خواهش میکنم درخواست نگاه کردن نکنین چون واقعا برام ضرر داره شرمنده همتون

انشالله همتون به آرزو و خواسته هاتون برسین🙏