2777
2789
دقیقا همش درستهراجع به شغل اینده ام چی احساس میکنی

حس میکنم به اون چیزی که میخوای میرسی ولی سختی میکشی پس ممکنه یکم طول بکشه یا تا الان طول کشیده باشه منظورم اینه فکر میکردی زودتر از اینا به هدفت میرسی

کاربری دوستم فعلا دست منه
حس میکنم به اون چیزی که میخوای میرسی ولی سختی میکشی پس ممکنه یکم طول بکشه یا تا الان طول کشیده باشه ...

اره هنوز نرسیدم

اون رشته ای که میخوام بهمن دانشگاه میخونم؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوسش داری؟یا بی اعتمادی نسبت بهش؟

با چجور شخصی ازدواج میکنم؟ وضعیت مالیش؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

دوسش دارم و اعتماد دارم بهش

یه حس بی اعتماد بودن گرفتم ازت،چراشو نمیدونم

شاید نسبت به پسرا بدبین بودی اما الان با این خوبی

بازم میگم من حس شیشمی نیستم ممکنه حرفام اشتباه باشه فقط یه حدسِ

کاربری دوستم فعلا دست منه
یه حس بی اعتماد بودن گرفتم ازت،چراشو نمیدونمشاید نسبت به پسرا بدبین بودی اما الان با این خوبیبازم می ...

میدونم عزیزم متشکرم ازت

اگه بازم پشیمون نشی اره

بنظرت با این شخصی که تو رابطه ام ازدواج میکنم؟

چه برگرده چه برنگرده زیاد بهش فکر نکنبعدا ممکنه پشیمون شی از اینکه چرا انقدر بهش فکر میکردی

میشه راجب ازدواجم بگی 😭😭 با چجور آدمی اشنا غریبه همکلاسی همکار

شغلش چیه

کی ازدواج موکونم😭🥺❤️

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

حس میکنم به اون چیزی که میخوای میرسی ولی سختی میکشی پس ممکنه یکم طول بکشه یا تا الان طول کشیده باشه ...

عزیزم شما در مورد من چی حس میکنی؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم چه طور؟ امیرحسین چه حسی به من داره؟