2777
2789
عنوان

وای خدا پسرم کلاس چهارمه یعنی هیچی از ریاضی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 95 پست
اون بچه نه خنگه نه گیجه فقط قسمت اعداد مغزش فعال نیست پس خیلی خلاقه و زبانش خوبه قطعاشما که تا ارشد ...

بقیه درساش اکیه، ولی خوب حداقل تا دیپلم این ریاضی باهاشه، نمیخوام بعدها ریاضیش در حد ۱۰ ۱۱ باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا لطفا لطفا از الان پیگیری کنید تا پایه اش ضعیف نشه بعدا مثل من سر کلاس ریاضی سرش به درد نیوفته ب ...

دقیقا ترسم از همینه، تابستون هر طور شده باید از کلاس دوم باهاش کار کنم اگه باز پیش خودم نیومد گوش بده می فرستم کلاس خصوصی

به قول اون دوستمون این درس و مدرسه آخرش رابطمون با بجه هامونو خراب میکنه، منم موندم چطور اعصابمو کنت ...

من چون دیابت عصبی دارم خداشاهده دیشب خیلییییی حالم بدشد حالت تهوع  لرز سرگیجه چون خیلی حرص خوردم شوهرم گفت دیگه درسش نده 

مشکل من اینه که پارسال ریاضی عاااااالی بود امسال نمیدونم  یک دفع چی شد داغونه ریاضیش

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
بقیه درساش اکیه، ولی خوب حداقل تا دیپلم این ریاضی باهاشه، نمیخوام بعدها ریاضیش در حد ۱۰ ۱۱ باشه

منم پسرم غیرریاضی امسال ازلحاظ بقیه درساش اکی وعالیه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
دقیقا ترسم از همینه، تابستون هر طور شده باید از کلاس دوم باهاش کار کنم اگه باز پیش خودم نیومد گوش بد ...

حتما رسیدگی کن چون پایه ضعیف بشه بچه هیچی نمیتونه بفهمه و معدل ریاضیش نابود میشه من حفظیاتم خیلی خوبه از ابتدایی تا راهنمایی همه معلما بهم میگفتن برو انسانی حفظیاتت خیلی خوبه ولی از ریاضی شاید همون جمع و تفریق ساده🤕🤕