2777
2789
عنوان

وای خدا پسرم کلاس چهارمه یعنی هیچی از ریاضی متوجه نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1243 بازدید | 95 پست
وقتی دعوا میکنی و داد میزنی دیگه بچه هیچی نمیفهمه. ریاضی چهارم سخته باهاش با آرامش کار کن.

کآش بتونم، هر دفعه به خودم قول میدم ولی موقع درس دادنش بس که توضیح میدم قاطی می کنم، خسته شدم از اینکه هر مبحثی که معلم تو کلاس درس میده من باید دوباره خصوصی درسش بدم از اول مثل اینکه هر شب کلاس خصوصی بذاری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تابستون تمام تلاشمو کردم بیاد ریاضی سوم کامل باهاش کار کنم نیومد اگه یع ذره تلاش کرده بود الان وضع ا ...

ریاضی چهارم کلا سخته وسال چهارم فشرده همه اذیت میشن ،دوم وسوم آب خوردن،به خاطر همین که شما شوک شدی،واین که پسر خودم مدرسه غیرانتفایی فوق العاده سخت گیرن تا پاورقیا روبه بچه میگن بخون با حجم تکالیف فوق العاده بالا،یه موقع هایی از ساعت پنج بعد از ظهر میشینه تا دوازده شب تا خوندنی ها ونوشتنی ها تموم شه به نظر شما واقعا ارزش داره این همه سخت گیری به بچه،تا یک که مدرسه ان ،بعدشم مشق وتکالیف واین که روی مامانا با بچه ها باز میشه سر همین درس خوندنا احتراما ریخته میشه،به نظرمن خونسرد باش خیلی تحت فشار قرار نده پسرتو،در کنارش کلاسای متفرقه موسیقی هنر زبان ورزشی بره بهتر ه،تا این درستیی که تو مدرسه یاد می گیرن وهیچ فایده ای نداره

کآش بتونم، هر دفعه به خودم قول میدم ولی موقع درس دادنش بس که توضیح میدم قاطی می کنم، خسته شدم از این ...

به خاطر این که این که خیالش راحت شما تو خونه هستین وبهش تدریس می کنین اصلا درس گوش نمیده سرکلاس ،بماند که بعضی از معلمای حالا تدریسشون خوبم نیست

سلام پسر من هم چهارمه ، متاسفانه معلمش خوب کار نمی کنه و دلسوز نیست ، اصلا تکلیف نمیده برای خونه ، در حد کلاس اول انتظار داره از بچه ها .

همسرم هر روز میانگین دو ساعت فقط باهاش ریاضی کار می کنه ، پسرم  سر به هوا و دنبال پیچوندنه ، ولی خداروشکر با تمرین زیاد راه افتاده . شما هم صبور باش و کار کن . می دونم همه بچه های کلاس پسرم مشکل دارن امسال ، چون واقعا سخت شده و معلمم اهمیتی نمی ده ، می گه بیاید پیش خودم کلاس خصوصی  

باید بفرستمش کلاس چون خودم دیگه نمیکشم

باورت میشه ازدست پسرم چقدر زدم تو سرم با دست محکم

العان سردرد گرفتم باچشم درد 62تا تقسیم چکشی یادش دادم اخرم یاد نگرفت 

شوهرم گفت فردامیفرستمظ کلاس تقویتی 

دارم منفجرمیشم امروز3ساعت نیم ریاضی باش کارکردم 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
روانپزشک عزیزم بستگی داره ۵-۶ سال

یعنی ۶ سال فقط قرص خوردید ؟

کارایی دیگه‌ای‌نکرد

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

سلام پسر من هم چهارمه ، متاسفانه معلمش خوب کار نمی کنه و دلسوز نیست ، اصلا تکلیف نمیده برای خونه ، د ...

ای کاش بتونم صبوری کنم یع وقتایی بدجور لجباز میشه منم قاطی می کنم، معلم سال سوم پسر منم خوب کار نمیکرد، امسال ندرسشو عوض کردم فرستادمش غیرانتفاعی معلمش خوبه ولی ضعف ریاضی سوم داره خودشو نشون میده، اگه روزی یک ساعت میومد باهاش کار کنم شاید راه می افتاد در حد همون کاربرگی که معلم فرستاده اونم خیلی سریع و باعجله میخواد تمومش کنه بیشتر از اون حاضر نیست بشینه منم اعصابم خورد میشه، شوهرم میگه یه مدت ولش کن تا به خودش بیاد تا خودش مسوولیت کاراشو به عهده بگیره

باورت میشه ازدست پسرم چقدر زدم تو سرم با دست محکمالعان سردرد گرفتم باچشم درد 62تا تقسیم چکشی یادش دا ...

به قول اون دوستمون این درس و مدرسه آخرش رابطمون با بجه هامونو خراب میکنه، منم موندم چطور اعصابمو کنترل کنم که آخر هر تمرینی بع  اعصاب خوردی منتهی نشه

ریاضی چهارم کلا سخته وسال چهارم فشرده همه اذیت میشن ،دوم وسوم آب خوردن،به خاطر همین که شما شوک شدی،و ...

کتاباشون واقعا سخته با حجم مطالب زیاد دلیل این همه پیچیده شدن کتابای ابتدایی رو واقعا نمیفهمم، دوره خودمون کتابا خیلی راحت تر بودن و البته ما هم مسوولیت پذیرتر، امشب اتفاقا شوهرم می گفت این درس و مشق باعث شده روتون به هم باز بشه، میگه بذار اون دنبال تو باشه برای یادگیری نه تو داری التماسش میکنی، فقط در حد همون کاربرگش حاضره بشینه بیشتر دیگه نق میزنه

به خاطر این که این که خیالش راحت شما تو خونه هستین وبهش تدریس می کنین اصلا درس گوش نمیده سرکلاس ،بما ...

مدرسشو عوض کردم فرستادمش غیرانتفاعی معلمش خوبه ولی اصلا سرکلاس کم پیش میاد یاد بگیره، تو خونه هم حاضر نیست درست بشینه در حدی که فقط کاربرگش حل بشه

لطفا لطفا لطفا از الان پیگیری کنید تا پایه اش ضعیف نشه بعدا مثل من سر کلاس ریاضی سرش به درد نیوفته بخاطر متوجه نشدن

من از پایه ضعیف بودم بعد یهو آوردن ایکس ایگرگ گذاشتن جلوم کاملا صفر شدم