2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهار!؟

باریکلااا بگو عشقم برمیگرده یپشم یا نه ؟؟ بهم میرسیم ؟؟؟؟ هرچی حس میکنی از رابطم با عشقم بهم یگو 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

هیچ ارتباطی نتونستم باهات بگیرم به خاطر همین اشتباه درمیاد

تورو خدا بیا جواب منم بده🥲

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ 

به نظرت این ترم معدلم اونی که می‌خوام میشه؟

لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی 

بگو ، ممنونم

باریکلااا بگو عشقم برمیگرده یپشم یا نه ؟؟ بهم میرسیم ؟؟؟؟ هرچی حس میکنی از رابطم با عشقم بهم یگو

عجب

ینی خدایی حس شیشم،حالا معتقدم نیستما😂

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

عجبینی خدایی حس شیشم،حالا معتقدم نیستما😂

منم بگو لطفا 

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ 

به نظرت این ترم معدلم اونی که می‌خوام میشه؟

لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی 

بگو ، ممنونم

حالا حستو بگو به اینس والاتم لطفا

احساس میکنم برمیگرده ولی بعد با یه دعوا یا نارضایتی همه چی تموم میشه

بخدا الکی میگم باور نکنیا

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

منم بگو لطفا عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با ...

راهت تلاش فراوون میخاد

سنتی ازدواج میکنی اما عاشقش میشی

احساس میکنم برمیگرده ولی بعد با یه دعوا یا نارضایتی همه چی تموم میشهبخدا الکی میگم باور نکنیا

ببین میشه بگی دوست دختر پسر خالم افغانیه یا ایرانی ؟؟ و اینکه کی بهم زنگ میزنه ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

ببین میشه بگی دوست دختر پسر خالم افغانیه یا ایرانی ؟؟ و اینکه کی بهم زنگ میزنه ؟؟

افغانیه تا یکی دوماه دیگه زنگ میزنه،تا قبل عید