2777
2789
میشه بگی درموردم چه حس میکنی متولد چه ماهیم م دوستم داره باهاش خوشبخت میشم حسش بهم چیه

متولد آبانی یا شهریور 

ادم قوی و توداری هستی که همه احساس میکنن خیلی ازشون بالاتری پس حسود زیاد داری

م به یکی دیگخ فکر میکنه🫠

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داره چن ماهی میشه که خونواده عشقم مخالفت میکنن البته تلاش عشقمم کمه بنظرت بهم میرسیم ؟؟بااین حرفی ...

بحث شما فرق داره

من داشتم کراش اون کاربر رو میگفتم

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

یعنی تهش نمیشه؟اون چی؟

برای تو خیلی سخت میشه یه دوراخی واست پیش میاد همه چی به نظر تو ختم میشه

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من به این نتیجه رسیدم اگه یه جیزی برای ادم خوب میشه زمان زیادی طول نمیکشه که اتفاق بیوفتهاما اکه یه ...

خب اجی من اینهمه از خدا پیغمبر خاستم دو ماهه شبو روز ندارم از دستش مگه خودش نمیگه هرچیو میخاین ازم بخاین چرا به دلم نگاه نمیندازه همه رو واسطه کردم دیگه انقد گفتم خسته شدم

بحث شما فرق دارهمن داشتم کراش اون کاربر رو میگفتم

میشه حستو نسبت به منو ته رابطه ی احساسیم بگی ؟؟

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم 

تو دلت پروانه اس رویای های زیبا تو سرت اما زندگیت مثل رویاهات نیس،ترس اتفاق افتادن یا نیوفتادن یه چی ...

درسته عزیزم حس پیمان به کمند چیه؟کی وارد رابطه میشن؟چجوریه رابطشون

متولد آبانی یا شهریور ادم قوی و توداری هستی که همه احساس میکنن خیلی ازشون بالاتری پس حسود زیاد داریم ...

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

بحث شما فرق دارهمن داشتم کراش اون کاربر رو میگفتم

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹