2777
2789
گاهی شادی انقد که انگار دنیا مال توعه گاهی افسرده تو مهمونیا یه گوشه شنونده ای اما بادوستات یا عزیزا ...

میشه راجب ازدواج منم بگی

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از من چی حس میکنی

تو دلت پروانه اس رویای های زیبا تو سرت اما زندگیت مثل رویاهات نیس،ترس اتفاق افتادن یا نیوفتادن یه چیزیو داری که توان مقابله باهاشو نداری

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

وای اجی هیچی نمیدونم فقط میدونم دیونشم هرچیم باشه فقط داشته باشمش🥲

من به این نتیجه رسیدم اگه یه جیزی برای ادم خوب میشه زمان زیادی طول نمیکشه که اتفاق بیوفته

اما اکه یه جیزی اتفاق افتادنش خیلی طول کشید دیگه رخ نمیده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

از گفتنش شرم دارم

جواب منم بده لطفا دعات میکنم 

عزیزم مستقل میشم و تو راهی که دارم میرم موفقیت دارم ؟ درمورد ازدواجم چی فکر می‌کنی ؟ با چه فردی؟چه زمانی؟ سنتی هست یا عاشقانه ؟ 

به نظرت این ترم معدلم اونی که می‌خوام میشه؟

لطفاً هرچیزی که درمورد ایندم حس میکنی 

بگو ، ممنونم 

خدا از دهنت بشنوهحست خیلی قویه به این چیزی که گفتی بهم؟

من از اول تاپیکم دارم میگم من معتقد نیستم حس شیشم نیستم

ولی گویا چیزایی که میگم راسته!😅

نمیدونم ولی باور نکن🤪

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

اونیکه تو ذهنمه پشیمونه که منو از دست داده؟می‌دونه ازش ناراحتم؟برگشت داره؟

پشیمونه روش نمیشه برای برگشت پیشقدم شه

تو دلت پروانه اس رویای های زیبا تو سرت اما زندگیت مثل رویاهات نیس،ترس اتفاق افتادن یا نیوفتادن یه چی ...

میشه بگی درموردم چه حس میکنی متولد چه ماهیم م دوستم داره باهاش خوشبخت میشم حسش بهم چیه 

+ما را خیال بیخیالی خوش تَر است...🌱:)
من به این نتیجه رسیدم اگه یه جیزی برای ادم خوب میشه زمان زیادی طول نمیکشه که اتفاق بیوفتهاما اکه یه ...

من داره چن ماهی میشه که خونواده عشقم مخالفت میکنن البته تلاش عشقمم کمه بنظرت بهم میرسیم ؟؟بااین حرفی ک زدی 

به امید رسیدن به دو تا از اهدافم :ازدواج با عشقم و موفق شدن توی شغلم