2777
2789
عنوان

متنفرم از پاورقی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 65 پست
دید گاهش خیلی با من متفاوته نمیتونم بپذیرمش

خوب نبین.

باید بپذیریم همه دیدگاه ها وجود داره.

باید یاد بگیریم با دیدگاه های متفاوت کنار هم انسان وار زندگی کنیم.

اگه قرار باشه کل ایران مثل تو فک کنند که خیلی بی مزه میشه.یا برعکس همه مثل پاورقی فک کنن بازم خیلی با بی مزه هست.

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دروغ نمیگه زیادی اغراق میکنه میخواد ایرانو خوبب خوش نشدن بده بقیه رو بد

نه اتفاقا میگه اگه تو کشور ما این مشکل  هست این مشکل تو کشورهای دیگه هم هست پس نباید بگیم ما مرکز نفرین شده ایم‌ همین

دید گاهش خیلی با من متفاوته نمیتونم بپذیرمش

ببین حتی منو تو هم که بود یا هر شبکه دیگه ای که میبینی .اونور آبی ها که میبینی خیلی اغراق میشه.بهرحال تو اونام حرف حق هست وغلو هم هست.این شمایی که باید تشخیص بدی به مرور زمان

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
خوب نبین.باید بپذیریم همه دیدگاه ها وجود داره.باید یاد بگیریم با دیدگاه های متفاوت کنار هم انسان وار ...

حرفتون درسته ولی دلیل نمیشه تنفر من ازش کم شه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
ببین حتی منو تو هم که بود یا هر شبکه دیگه ای که میبینی .اونور آبی ها که میبینی خیلی اغراق میشه.بهرحا ...

خوب من از منو تو یا هر شبکه دیگه ای که اغراق میشه هم متنفرم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون