من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مگه ما برنامه اونوری میبینیم بعدشم ما که نگفتیم خوبو اونا بگه بد اونا بگه اصلا فحششون ده ما میگیم ان ...
یکی از اغراق هاشو بگو
همه حرفاش با سند و مدرک و فیلم و گزارش واقعین
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
خب منم دلایل خودمو دارم که ازش بدم میاد دیگه دلایلمم از نظرم خودم قانع کنندست
یبار دل بده ببین 😂😂😂😂😂
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤
هر روز دارم میبینم اخه منتظرم تموم شه برم حداقل آخرا قسمت خودم ببینمممممم برا همین دارم دیوانه میشم ...
😂😂😂😂
مشکل اون بالا بالا هاس، بقیه شون در حد شیرینی معامله ن😂
هیچ زمانی اندازه ی این دولت مردم توی فقر و بدبختی و عذاب نبودن این تازه اول دولتشه چه برسه یه ذره بگذره که دیگه واویلا...شیرینی معامله اینه که ما از اول اینقدر بدبخت بوده باشیم و هیچ فرقی تو دولت های مختلف نداشته باشه اوضاعمون نه اینکه این همه تفاوت ... دیگه مسئولیت انتخاب هاتون رو گردن این و اون نندازید 😐
دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم .هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️
همش میخواد نشون بده ایران جای بهتریه بهتریه برا زندگی تا امریکا و المانو کلا کشورا دیگه ولی هممون می ...
ولی من برداشتم اینه که داره مبگه ما که زیاد مشکل داریم ولی فکر نکنین اونحاها همش گل و بلبله و مشکلات نداره
چون اگه اینارو بدونیم اینقد خودمونو کشورمونو تخقیر نمیکنیم
یک برنامه کلا راجب خوبید نظامو خوبیا ایرانو بدیا کشورا دیگه میگه
سرچ زدم تو نت
اون کچله رو میگی؟🤣
اره یادماومد یه وقتایی پستاشو تو اینستا دیدم
نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁 این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇 یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚 پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎 سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤