2777
2789
عنوان

متنفرم از پاورقی

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 65 پست
مشکل اینه که دیگ به دیگ میگه روت سیاه!ما اول باید عیب رو از خودمون پاک کنیم بعد بریم سراغ بقیه...

اتفاقا مال خودمونم میگه زیادم میگه همش هم تکرار میکنه که خودمونم ایراد داریم زیاد 

ولی این برنامه برای روشن سازی ذهن اوناییه که فکر میکنن همه مشکلات مال ماست و بقیه مدینه فاضله دارن 

وگرنه کی میتونه مشکلات جامعه مارو کتمان کنه!؟

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اهان اون مرده که دلیلش تنفرم از اون شخصیه ربطی به برنامه نداره

ولی حرفاش حقه😂😂😂😂

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر حرفی که احساس میکنی چرت میگه برو جستجو کن ببین راسته یا نه

دروغ نمیگه زیادی اغراق میکنه میخواد ایرانو خوبب خوش نشدن بده بقیه  رو بد

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
عزیزم خط اول متن تاپیکت رو دوباره بخون لطفا 😐🤦‍♀️

بابا به پاورقی توهین نکردم که به مرده کردم اونم دلیلش شخصیه اصلا ربطی به برنامه نداره تنفرم 

پست اولتو برگرد بخون ببین‌چندتا فحش دادی

فحشو به پاورقی ندادم که اون مرده هم ازش به دلیلای دیگه متنفرم

منم خوشم نمیاد .

می‌خوان ورژن ایرانی برنامه سینا ولی الله بسازن ولی خب خنده دار نیس واقعا برام . کلا تقلیدشون خوب نیس از برنامه خارجی 

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

اتفاقا مال خودمونم میگه زیادم میگه همش هم تکرار میکنه که خودمونم ایراد داریم زیاد ولی این برنامه برا ...

خب مشکل اینه که اون طرف مشکلات رو قبول دارن و برای حل کردنش برنامه ریزی میکنن و مشکل رو حل میکنن.

ولی این طرف از ریشه مشکل رو قبول ندارن و همه رو حواله میدن به بیرون و ماورا! 

تفاوت اینجاس...

این هممممممه برنامه اونوری بیست وچهارساعتی بااغراق بدایران رومیگن،حالااین یکی بزارخوبشوبگه چی میشه!!

مگه ما برنامه اونوری میبینیم بعدشم ما که نگفتیم خوبو اونا بگه بد اونا بگه اصلا فحششون ده ما میگیم انقدر  اغراق نکنه راجب خوبیا ایران

منم خوشم نمیاد .می‌خوان ورژن ایرانی برنامه سینا ولی الله بسازن ولی خب خنده دار نیس واقعا برام . کلا ...

خنده دار که نیست 

چون واقعیت هارو مبگه من اصلا به دید برنامه طنز نگاش نمیکنم 

عزمزمه فقط کافیه از فضای اطراف تلویزیون دور بشی و خودت رو به کار دیگه ای مشغول کنی. کفاره چیییی؟

میخوام فیلم خودمو ببینم نوبت سریال منه زمانش با اومدن این یکیه  

بابا به پاورقی توهین نکردم که به مرده کردم اونم دلیلش شخصیه اصلا ربطی به برنامه نداره تنفرم

میدونم خب 😐 اسم آقاهه آقای شهبازیه 😅

اتفاقا من خوشم میاد که نذاشت رشید پور نون به نرخ روز خور و چند رو  برگرده به تلویزیون😏

رشید پور هم به خاطر این بهش میگم نون به نرخ روز خور و چند رو که مثل آفتاب پرست هرجا منافعش باشه رنگ عوض میکنه و فکر میکنه مردم اسکولش هستن😑 وگرنه الکی از رشید پور بدم نمیاد که به دلیل شخصی بهش بد بگم !

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خنده دار که نیست چون واقعیت هارو مبگه من اصلا به دید برنامه طنز نگاش نمیکنم

می‌خوان طنزش کنن شبیه برنامه سینا که تو خارجه ولی موفق نیستن

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی بچم صلوات می فرستی؟

ولی حرفاش حقه😂😂😂😂

نه اصلا حرفاش حقه و اینا درست دلیل تنفرم از این مرد باور کن شخصیه ربطی به برنامه نداره😆

خب مشکل اینه که اون طرف مشکلات رو قبول دارن و برای حل کردنش برنامه ریزی میکنن و مشکل رو حل میکنن.ولی ...

خب الان مشکلات به این زیادی زیر سر کیه ؟ مگه آقای شهبازی جزوِ اون طیفه که بخواد ماست مالی الکی کنه ؟ مثل رسانه های انتخاب و اعتماد و ... که ماست مالی دولت و خرابکاری هاش رد میکنن !😐🤦‍♀️

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️