2777
2789
عنوان

فقط کسایی که خودشون مهمون ده روز وبیست روزه دارن ودرک می کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 48 پست

ما هم از فامیل ها داریم البته مال ما ۳۰ روز میمونن ولی دیگه شناسایی کردیم می دونیم کدوم ها اینطور هستن وقتی زنگ میزنن بیان به بهونه های مختلف جوابشون میکنیم نیان یا اصلا زنگ میزنن جوابشون رو نمیدیم مگر اینکه بیان دم در خونه 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گاهی اوقات بی احترامی کردم زدم تو اتاق در نیومدم ولی طرف مجبوره

مسافرخونه و هتل هست.اجباری نیست واقعا. دکتر هم همه شهرا هست. هرکسی هم کار هر ماهش هست باید خونه بگیره اون شهر نه مزاحم دیگران بشه حتی خانواده خوده آدم.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
فقط تحمل باید بکنیم.. کارا تقسیم کن تو خونه باهاشون

از لحاظ غذا گذاشتن جلو مهمون رودروایسی ندارم هر چی خودمون بخوریم می ذارم خانواده  ان  ولی تمام برنامه ام بهم می ریزه تمام وقتم هدر می ره خیر سرم میخواستم تا قبل عید عمل بینی کنم

بهشون بگو تو کار خونه کمک کنند غذا هرچی شد بذار چون بیست روز مهمون داری خیلی خسته میشی

شده بعضی وقتا اصلا غذا درست نمی کنم  ولی از لحاظ روحی و اینکه نمی تونم دوکلام با شوهرم تنهایی اختلاط کنیم

از لحاظ غذا گذاشتن جلو مهمون رودروایسی ندارم هر چی خودمون بخوریم می ذارم خانواده ان ولی تمام برنام ...

خیلی سخته واقعا درکت میکنم.. باز برا تو خانوادتن خونه ما گاها میان فامیلای نسبتا دورم هستن رودوایستی و .. خیلی سخته.. اصلا ریتم زندگی از دست آدم میره

🌊as deep as the Pacific Ocean

اگه اعضای خانوادت هستن که دیگه مهمون حساب نمیشه. فرقی نداره طرف خودت یا شوهرت. خودت هم میگی مجبورن

حالا که مشکل مالی نداری تو کارها هم کمک میکنن، تحمل کن دیگه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را