2777
2789

سلام وقت بخیر

امروز شوهرم حقیقت رو گفت و گفت حدود ۶۰۰ میلیون زیر بار نزول هست که ۳۰۰ تومن وام گرفته و نصف نزول رو داده و بابت وامه ماهی ۳۰ تومن قسط میده و ۳۰۰ دیگه نزول باقی مونده

نمیدونست من طلا جمع کردم و پس انداز طلا دارم. وقتی دیدم دو ساله نزولا شروع شده و از ۱۰۰ تومن رسیده به ۶۰۰ دیگه گفتم من طلا دارم ۱۵۰ تومن و با هم برنامه ریزی کردیم جوری که تسویه شه تا چندماه دیگه تمام نزولا 

نمیدونم کار درستی میکنم بهش اعتماد میکنم یا نه

می ترسم باز بمونه بره نزول کنه و باز پنهان کاری کنه البته که قول داده منو در جریان همه چیز بذاره

برامون دعا کنید این پول حروم از نزدگیمون پاک بشه🙏🌺

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهترین کار رو انجام دادی.متاسفانه همین نزول همسر منو به خاک سیاه نشوند همه زندگیمون رفت . 

#قربانی کودک آزاری( خواهش میکنم مراقب بچه هاتون باشید حتی به نزدیکترین ادمای زندگیتونم نسپاریدشون من فقط هفت سالم بود ) در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش از واقعه گمان نداشتم بتوانم. حتی بعدها باورنکردم که درآن ماجرا تاب آوردم. انسان خودش را نمیشناسد. خصوصا قدرت هایش را..دلم به اندازه  کل دنیا شکسته دلخورم از همه چیز و از همه کس غمی به اندازه کل جهااان رو دلم سنگینی میکنه. دوستان برام دعاکنید. دعاکنید همسرم از این همه بدهی و مشکلات رها بشه بمییرم برای غرور شکسته اش ازتون عاجزانه میخام که برای زندگیم دعا کنید حالم خیلی بده .(همسرم ورشکست شدن)
ماهی ۳۰ تومن چخبرهمگه چنددرصدیمن که از مهرایران برداشتم ۴درصدی۲۰۰تومن ماهی ۳۶۰۰

یه نفر وام داشته از صندوق بهش ۳۰۰ میدادن همسرم وامشو خریده با ۵۰ تومن و ۲۵۰ دستش رو گرفته.باید ده ماهه قسط ۳۰۰ تومن رو یعنی ماهی ۳۰ بده