2777
2789
عنوان

فقط کسایی که خودشون مهمون ده روز وبیست روزه دارن ودرک می کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 48 پست
مسافرخونه و هتل هست.اجباری نیست واقعا. دکتر هم همه شهرا هست. هرکسی هم کار هر ماهش هست باید خونه بگیر ...

الان شما باشین دقیقا چه رفتاری می کنین نمی تونم از خونه بیرون کنم که ..

منم همینطورم برادرمه مجبورم تحمل کنم تا بره

تحمل ؟! اگه شوهرت فاصله بگیره ازت همین داداش میاد وسط که اقای داماد چرا؟ یا بهت پشت میکنن ولت میکنن به حال خودت!؟

خودتو زندگیتو خرج هیچ کسی غیر از خانواده ای که تشکیل دادی نکن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما هم از فامیل ها داریم البته مال ما ۳۰ روز میمونن ولی دیگه شناسایی کردیم می دونیم کدوم ها اینطور هس ...

کار خوبی می کنین وقتی بیان و بخوان بمونن ومجبور باشن هیچ کاری از دست آدم بر نمیاد

حتمابختیاری هستین اونا اینجورن

خانواده همسرم بختیاری هستن 

مادرشوهرمم بختیاریه 

باید التماسشون کنم تا بیان خونمون 

یادم نمیاد اخرین بار کِی مادرشوهرم اومده خونم 

والا بیست ساله دارم بینشون زندگی میکنم حقیقتاً اینجوری ندیدمشون 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

منم یه زمانی روزگار بدتر از تو رو داشتم...یعنی بگم هیچکدوم تون تحمل نمیکنید.....مادرشوهرم از یه شهر دیگه به بهونه دکتر ۲۰روز تنگر می انداخت خونه م....زندگیم جهنم شده بود....تو همه ی کارام دخالت

اون چه کاریه که باید دوهفته بمونن؟؟مهمون دیگه این مدت طولانی که اسمش مهمون نیستمسافرخونه و هتل رو پس ...

کاش اینو خودشون بفهمند درسته خانواده و خواهر برادرن ولی ..

الان شما باشین دقیقا چه رفتاری می کنین نمی تونم از خونه بیرون کنم که ..

من همین مشکل رو داشتم ، یکیش خاله م هرماه پونزده روزش خونه ما بود!!!! یکی هم خانواده همسرم چندماه چندماه میموندن.

خانواده همسرم رو به همسرم گفتم اذیتم یعنی چی نمیتونم دوکلمه باهات صحبت کنم همیشه باید خونه شال وکلاه سر کنم خسته شدم خونه هم حجاب کنم یه جوری بهشون بگو نیان یا کمتر بیان. همسرم بهشون گفت بیایین خونه بگیرین شما که کل سال اینجایین. کم کم پاشون رو قطع کردیم. خاله م هم به مادرم گفتم بهش برسونه که واسه کارش میاد خونه بگیره چون محل کارش شده تقریبا بهتره خونه مستقل بگیره.

البته اینا که گفتم فقط حضور فیزیکشون خونه مون بود وگرنه کلی دخالت میکردن توی زندگیمون چه خانواده همسرم چه خاله‌م.

اصلا رودروایسی و عذاب وجدان نداشته باش شما داری زندگی مشترکت رو فدای بقیه میکنی بقیه ای که دارن از شما سواستفاده میکنن.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
چرا مجبورن ؟😂اگه مجبور هم باشن هتل هست برن

ببین طرف خودش عقلش نرسه حالا هزار بار بهش بگو  بی احترامی و اینا جواب نمیده مجبورند چون برا بیست روز توان ندارن مسافر خونه کرایه کنن 🥴مجبورند چون خانواده مثلا خواهر برادرشونو بذارن برن مسافر خونه😤

من همین مشکل رو داشتم ، یکیش خاله م هرماه پونزده روزش خونه ما بود!!!! یکی هم خانواده همسرم چندماه چن ...

شوهرم راضیه مشکلی نداره انگار ولی من خیلی عذاب میکشم پدر مادرامون عیب نداره ولی خواهر برادرامونو نمی تونم تحمل کنم

تحمل ؟! اگه شوهرت فاصله بگیره ازت همین داداش میاد وسط که اقای داماد چرا؟ یا بهت پشت میکنن ولت میکنن ...

دقیقا همین فکرارو که می کنم یهویی جونونم می گیره  نه نمیاد 

به بهونه دکتر با شوهرت برید بیرون دو سه ساعت.

وای اول ازدواجم منم این سختیا رو‌داشتم.

میومدن دوهفته دوهفته میموندن شبا هم بقیه خانواده رو‌جمع میکردن. یه اوضاعی بود اصن

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
به بهونه دکتر با شوهرت برید بیرون دو سه ساعت.وای اول ازدواجم منم این سختیا رو‌داشتم.میومدن دوهفته دو ...

چیکار کردی باهاشون مستقیما گفتی نیان ؟برامن هیچی جواب نمیده چون خواهر برادرامون حس نزدیکی دارن با ما ولی ما باهیچ کس راحت نیستیم حتی خونه پدر مادرامون دوروز بیشتر نمی مونیم

چیکار کردی باهاشون مستقیما گفتی نیان ؟برامن هیچی جواب نمیده چون خواهر برادرامون حس نزدیکی دارن با ما ...

نه والا

خداروشکر برادرشوهرم زن گرفت

زن اون از روی رقابت میبردشون خونه خودش نمیذاشت بیانخنه ما

اونام‌دیگه عادت کردن ب اونجا🤣🤣

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.