2777
2789
عنوان

فقط کسایی که خودشون مهمون ده روز وبیست روزه دارن ودرک می کنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 48 پست
خانواده همسرم بختیاری هستن مادرشوهرمم بختیاریه باید التماسشون کنم تا بیان خونمون یادم نمیاد اخرین با ...

عجیبه چون دوست من شوهرش بختیاریه دوستم امونشو بریدن میگه هرچه فامیل داره میان هفته به هفته اونجان

عجیبه چون دوست من شوهرش بختیاریه دوستم امونشو بریدن میگه هرچه فامیل داره میان هفته به هفته اونجان

ادم ها باهم فرق دارن به قومیت ها ربطی نداره 

خانواده همسرِ من خصوصا مادرشوهرم به شدت معذب هستن اگرم بیاد خونمون از جاش تکون نمیخوره اهل کنکاش و گردش تو محیط خونه ی دیگران نیست البته که همشون همین مدلی هستن 

یارِ خوب تَمامِ ماجراست🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین طرف خودش عقلش نرسه حالا هزار بار بهش بگو بی احترامی و اینا جواب نمیده مجبورند چون برا بیست روز ...

خیلی ناراحتی اشکال نداره 🤣🤣

تو هم چنان بهشون تخم مرغ بده به بخورن که برن😂

😢الان چی چیکار کردی باهاشون

هیچی دیگه...کلی از زندگی عقب موندیم...همش تقصیر شوهرم بود به زور ننه ش دعوت میکرد خیلی وابسته بود...مریضی بدی گرفتم افتاد تو گرفتاری با ۲تا بچه ی کوچیک....فهمید که قر فر های ننه ش الکیه....چسپید به زندگیش....الان خداروشکر ۳ساله آدم شده و اصرار نمیکنه....