من از تاریکی و شب تنها خوابیدن میترسم نمیدونم چیکارکنم چندبار تنهایی خوابیدم احساس کردم بدم بی حس شد ویکی داشت منو خفه میکرد مغزام قفل شده بود حتی نمی تونستم بیدار بشم نمیدونم چرا ادم این شکلی میشه از زود پز هم میترسم همینطور گاز و اتیش گرفتن ای کاش درمان میشدم واقعا ترسو بودن خیلی بد هست خوش به حال خانم های شجاع و نترس
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|-
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
منم از تنها خوابیدن وحشت دارم من سه تا بچه دارم ولی باز هم شبی که شوهرم خونه نباشه و رفته باشه مسافرت تا صبح از ترس خوابم نمیبره همش توی خواب دچار بختک و سنگینی میشم