2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم یه نشونه از خدا ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 38 پست
همین که سلامتی صبح از خواب بیدار میشی راه میری چشم بینا داری گوش شنوا داری خودش خیلی نشونه هست ش ...

به خدا همیشه شکر گزاری خدا هستم همیشه به خودم میگم هست ولی اینبار کم آوردم.

نمیدونم شاید داره امتحانم می‌کنه 

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

نه بفهمم اتفاقایی که میوفته به صلاحم هست یا نه چون هروقت قرآن رو باز کردم از معنیش چیزی نفهمیدم

ما زورمون به خدا نمی‌رسه یوقتایی اتفاقاتی میفته که به صلاح نیست خودم اون ماه سقط شد بچم خیلی دلگیرم ولی خودم قانع میکنم شاید خدا نخواست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والضحی را با معنی بخون پیغمبر شک کرد که آیا خدا به فکر ما هست یا ما رو از یاد بردند این سوره نازل شد ...

ممنونم♥️

شما که اینقدر دلت پاکه برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی که خدا برام حلش کنه؟❤️درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم 🙏🏻

وقتی پیامتو خوندم فقط کلمه درست میشه اومد تو ذهنم🌞

ای جانم 

اشک تو چشام جمع شد 🥲

امیدوارم که درست بشه♥️

انسانهایی که مرگ موقت داشتن وبرگشتن به زندگی وار اون دنیا گفتن

آره دیدم بعضی از قسمت های رو بقیه رو هم ان شاءالله کم کم میبینم.

ما زورمون به خدا نمی‌رسه یوقتایی اتفاقاتی میفته که به صلاح نیست خودم اون ماه سقط شد بچم خیلی دلگیرم ...

حکمت خدا بوده عزیزم دلگیر نباش♥️🌷

نه بفهمم اتفاقایی که میوفته به صلاحم هست یا نه چون هروقت قرآن رو باز کردم از معنیش چیزی نفهمیدم

چه اتفاقایی؟

خب خودتم باید فکرکنی ببینی چی درسته چی غلطه

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫