2777
2789
عنوان

اینا چیه از واژنم میزنه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 93 پست
💩💩💩 اره گزاشتتتتن برات قدیسهه😂😂ریپ نزن منو بابا جای عقل تو سرت دمپایی پلاستیکی گزاشتن فکر نمیکن ...

جواب ابلهان هرزه خاموشیست 

در شان من نیست جواب زنای خیابونی و هرجایی رو بدم 

شماها دوست دارید همه شبیه شما باشن هرزه باشن با کثافت کاریاتون موافق باشن یا لااقل اعتراض نکنن

خوش باش با کارات بلاخره عزراییل میاد جون نجستو میگیره بعد جواب هرزگیاتو روابط نامشروعتونو میبینید

درسته به دین و خدا اعتقادی ندارید ولی واقعا وجود دارن شک نکن این دنیا رسوا نشید اون دنیا بیچاره اید 

جواب ابلهان هرزه خاموشیست در شان من نیست جواب زنای خیابونی و هرجایی رو بدم شماها دوست دارید همه شبیه ...

نظر نده زیر تاپیک من 

امیدوارم بچت از همه بدتر بشع تا کارما قشنگ جوابتو بده از این ب بعد یاد بگیر وقتی یکی میگ ب توچه دیگ شخصیت غرور داشته باش جواب نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جواب ابلهان هرزه خاموشیست در شان من نیست جواب زنای خیابونی و هرجایی رو بدم شماها دوست دارید همه شبیه ...

شک ندارم تو اگر به دین خدا و اسلام اعتقاد داشتی راحت تهمت نمیزدی و کلمه ی هرزه که این همه کفاره داره رو راحت نمیبستی به همه، ایشالا دوتایی تو جهنم باهم میسوزیم پس فقط قول بده برام دست تکون بدی😂

من که بابت قضاوتت حلالت نمیکنم چون حداقلش ادمی ام که کسی و قضاوت نکنم و تهمت نزنم بی دلیل ناسزا نگم به کسی به اسم دین عقده هات و نریز بیرون حق الناس گردنته بابت این رفتارات هرزه ی ی خیابونی ام همه کس و کارتن اشغاله لجن به درد نخور بیچاره بچه ای که زیر دست توی روانی بزرگ شه وای به حالش که مادرش تویی دیگه تک ریپلای نکن منو چون خیلی سعی کردم با ادب جوابت و بدم

معلوم نیست چندتا هرزه خابیدن زیر شوهرت که انقدر عقده ای شدی ترس داری مَردِت از دستت بره😂

میتونم خودم دارو بخورم؟؟

بنظرم ی دکتر زنان برو

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم