2777
2789
عنوان

اینا چیه از واژنم میزنه بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با آدمی که نمی‌فهمه بحث نکن

تو نفهم و بی شعوری 

من حالم از دخترایی که مثل استارتر با دوست پسراشون رابطه دارن بهم میخوره 

و برای احمقای مثل تو که از کاراشون دفاع میکنید چون خودتونم مثل اونا بی بند و بارید متاسفم 

حال بهم زنید 

واقعا جامعه رو به گند کشیدید کاش همتون ایدز بگیرید بمیرید🤮🤮🤮

تو نفهم و بی شعوری من حالم از دخترایی که مثل استارتر با دوست پسراشون رابطه دارن بهم میخوره و برای اح ...

چی میگی دوس پسر چیه؟😂😂😂😂

به شما اصلا چ آسیبی میرسه کسی مجبورت نکرده بیای نظر بدی به شما چه مربوطه؟؟؟

چی میگی دوس پسر چیه؟😂😂😂😂به شما اصلا چ آسیبی میرسه کسی مجبورت نکرده بیای نظر بدی به شما چه مربوطه ...

ولش کن کم داره😂😂 تازه زاییده ببینم بچش بزرگ شه چه گلی میزنه ب سرش😂 ک انقد راحت دهن گشادشو باز نکنه راجب بقیه نظر بده، اصن شاید شوهرش بره با زنای دیگه بیاد با اینم باشه اینک عفونتتتت بگیره😂کاره دیگه

اصلا دوس پسرم ب تو په مربوطع

وقتی داری تو این جامعه زندگی میکنی و روابطو انقدر عادی میکنی به من هم ربط داره 

جامعه رو به گند کشیدین

حالا ایشالا تایپک بعدیت👇

مثل دو روز پیش که یه دختر زده بود از دوست پسرم حامله ام و ناراحت شده ولم کرده و میخواست خودکشی کنه

توام همین تایپک رو بزنی حال کنیم 😁😁😁😁

ولش کن کم داره😂😂 تازه زاییده ببینم بچش بزرگ شه چه گلی میزنه ب سرش😂 ک انقد راحت دهن گشادشو باز نکن ...

حداروشکر من خودم چون پاک بودم همسرم هم پاکه 

اون تویی که دوره مجردیت انقدر با صد نفر بودی عفونت گرفتی الان با این دختره همدردی میکنی فکر کنم حتی نفهمیدید از کدومشون عفونت و ایدز گرفتید یا حتی باردار شدید

وقتی داری تو این جامعه زندگی میکنی و روابطو انقدر عادی میکنی به من هم ربط داره جامعه رو به گند کشیدی ...

هرچی‌ باشه ب شما ربطی نداره 

منم امیدوارم شوهرت بهت خیانت بکنه بچتم بزرگ بشه نتونی جمش کنی

هرچی‌ باشه ب شما ربطی نداره منم امیدوارم شوهرت بهت خیانت بکنه بچتم بزرگ بشه نتونی جمش کنی

یعنی دعا میکنی همه مثل تو هرزه بشن؟؟؟

که دیگه کسی با تو نگه هرزه؟؟؟

با دهن سگ دریا نجس نمیشه ها

حداروشکر من خودم چون پاک بودم همسرم هم پاکه اون تویی که دوره مجردیت انقدر با صد نفر بودی عفونت گرفتی ...

💩💩💩 اره گزاشتتتتن برات قدیسهه😂😂

ریپ نزن منو بابا جای عقل تو سرت دمپایی پلاستیکی گزاشتن فکر نمیکنی حرف بزنی😂😂 تو تاپیک بزنی شوهرم زن صیغه کرده مام حال میکنیم😂😂😂البته ک دچارش میشی ولی روشو نداری تاپیک بزنی تا فلکه رو باز نکردم روت دیگ جمع کن خود و رو منم ریپلای نکن بیچاره