2777
2789
عنوان

برادرم ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 112 پست
من جبهه خاصی راجبشون ندارم، حتی وقتی فیلم کوتاه آبان و خورشید (دوتا مرد که دارشون زدن تو ایران) دیدم ...

منم . چقدر دلم برا اون دوتا سوخت به چه جرمی دارشون زدن.

واقعیه

در کل

هم جنس گرا بودن با همجنس‌باز بودن فرق داره 

آدم همجنس باز بخاطر هوسش با هرکی میپره

اما همجنسگرا اول عاشق اون طرف میشه

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
یبار جدی از استاد زیستمون پرسبدمگفت اینا مسخره بازیه. برام جالبه بدونم واقعیه یا نه 😮

از منظر روانشناسی بخوای بهش نگاه کنی ، چون علم روانشناسی در هر دوره ای تغییر می‌کنه در کل دنیا به جز ایران انحراف نیست البته اینو بگم که تا چند وقت پیش بوده ولی به تازگی از لیست انحرافات برداشته شده و میگن کاملا طبیعیه و باید مورد قبول واقع بشه و بهش احترام گذاشت 

اما درمورد ایران انحراف خونده میشه 

البته اینم بگم راه تشخیص سختی داره و موارد کمی واقعا هستن ولی تبلیغات و شرایط اجتماع اینو تشدید می‌کنه و امارش رو بالا می‌بره و قدرت تشخیص رو سخت تر می‌کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون ها که ل و ا ط کردن و حکمشون مرگ بودکلا متفاوته با چیزی که اسی میگه

لواط(همجن.سبازی) با همجن.سگرایی متفاوته

اولی انحراف جنسیه و دومی گرایش جنسی

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

از منظر روانشناسی بخوای بهش نگاه کنی ، چون علم روانشناسی در هر دوره ای تغییر می‌کنه در کل دنیا به جز ...

کاملا توضحیتون درست بود، ممنونم، اره اینکه تجاوز ها داره تو ایران هم برای پسرا  هم صورت میگیره، خیلی ناراحت کنندس  که همچین چیزیو اینجوری معنا کردن

اره حرفاتو قبول دارم اینم قبول دارم عشق بزرگتر از ایناسولی اینکه با رواج پیدا کردن این گرایش ها، چقد ...

ببین خیلیا بود اما جرعت نداشتن به کسی بگن  دیگه به اجبار ازدواج کردن...

ولی آره خیلیام تحت تاثیر  فضای مجازیه

ببین واقعا خانواده ت هم حق دارن خیلی عمل سخت و بزرگیه 

الان شهره لرستانی چقدر قیافه ش بد و وحشتناک شده بعد از عملش 

بنظرم این عمل خیلی آگاهی میخواد 

برادرت اگه جثه ظریفی داره و شبیه دخترا هم هست از نظر فیزیکی این عملش راحت تره براش 

اما اگه فیزیکی مثل مردهاست کار سخت میشه

لواط(همجن.سبازی) با همجن.سگرایی متفاوتهاولی انحراف جنسیه و دومی گرایش جنسی

از نظر من که برام فرقی نداره و همه این به قول شما گرایش ها واسم کثیفه .

فقط زن و مرد ( ناهمجنس) که انسانیه 

بقیه اش حیوانی و شیطانی

موضوع تاپیک هم درباره چیز دیگه ای هست ( کسی که روح و جسمش همخوانی نداره ) که جزو موضوعات قابل درکه واسم  

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
یه نکته در مورد. ترن س ها خیلی مهربون هستند نمی‌دونم چرا چند مورد دیدم اطرافم بشدت ارتباط خوبی گرفت ...

دقیقا منم دیدم خیلی مهربون بودن. ولی اون ترنسایی که تو اینستا میبینم خیلی رومخن ادای زنای خرابو در میارن

ببین واقعا خانواده ت هم حق دارن خیلی عمل سخت و بزرگیه الان شهره لرستانی چقدر قیافه ش بد و وحشتناک شد ...

قطعا شرایطشون سخته مخصوصا مردم نا اگاه ما راجب این موارد، قراره کلی توهین بشنون، اذیت بشن و این ناراحت کنندس، ولی باید بچشونو نجات بدن، 

بنظرم برای  خود این بچه  هم بهتره خارج باشه چون اینجا اغلب جنبشو ندارن، فردا یکی بفهمه، سمت این آدم بیگناه نمیاد، قضاوتش میکنه، حداقل خارجیا فکرشون باز تره تو این زمینه، شاید اینده ای هم تونست پیدا کنه