2777
2789
عنوان

برادرم ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 112 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امثال درکشون کردم. تا چند ماه پیش برام عجیب بود که دوتا همجنس چطور چرا و چندشه! اما الان درکشون ...

من جبهه خاصی راجبشون ندارم، حتی وقتی فیلم کوتاه آبان و خورشید (دوتا مرد که دارشون زدن تو ایران) دیدم اشکم دراومد 

همه جای دنیا قبلا گارد داشتن حالا ایران داره تازه آپدیت میشهتوی انگلیس با همین شکنجه ها آلن تورینگ ر ...

اره ولی سال هاست همه جای دنیا قبول کردن 

ایرانم خداروشکر عملش قانونی الان 

ولی خب برای خیلی از مردم جا نیفتاده

خیلی اذیت میشن از همه نظر

سعی کن اکر کسی نپذیرفتش، هیچ وقت تنهاش نذاری و همیشه حامیش باشی

کم کم خانوادتو ببر پیش مشاور تا کنار بیان با این داستان

به فامیل هم مربوط نیست کلا 

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
من جبهه خاصی راجبشون ندارم، حتی وقتی فیلم کوتاه آبان و خورشید (دوتا مرد که دارشون زدن تو ایران) دیدم ...

اون ها که ل و ا ط  کردن و حکمشون مرگ بود

کلا متفاوته با چیزی که اسی میگه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
به اندام مربوط نیست

اتفاوت به اندام مربوطه من خودم تو نوجوانی همش روحیاتم پسرونه بود رفتارهای کارهام ولی جسمانی و جنسی کاملا دختر بعد که بزرگتر شدم شدم یه پارچه خانوم

معلومه واقعی هست 😐یه گرایش دیگ

میدونم اینو، ولی کلی گفتم اینکه خیلی راجبش جبهه میگیرن و از طرفی از وقتی ازاد تر شده نشون دادن این گرایش، تعداد زیادی واردش شدن، باعث میشه یکم شک کنم ولی در هر صورت نمیتونم دید بدی داشته باشم

فقط دوست دارم بدونم توضیح علمیش چیه

اشکال نداره عزیزم. شهره لرستانی نگاه کن مرد شده . این داداشت فقط باید دیگه تغییر ظاهر بدع. و اگه شما پشتش باشید فامیل چیزی نمیتونه بگه. میدونم خیلی سخته. ولی خانوادت و داداش باید تراپی بشن. تا برخورد با این مسله عادی بشه. ان شالله که درست بشه مشکلت. برا منم دعا کن