2777
2789
عنوان

برادرم ترنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2142 بازدید | 112 پست

وای من خیلی دلم براشون میسوزه ب خانوادت بگو اگه خدارو قبول ندارید اینم قبول نداشته باشید چون کار خداست اینجوریشون میکنه خانوادت بخاطر فامیلی که حاضرن سر ب تن ما نباشه ولی یه تار مو از سر بچشون کم نشه میخوان این بیچاره رو ترد کن

هه....
چجوری فهمید ترنسه؟اصلا تر نس چجوریه؟ویژگی هاش ببخشید یعنی اندام تناسلی دو تا دارن؟؟واقعا ببخشید ولی ...

دختردایی من که  پسر داییم شد از نظر جنسی کاملا دختر بود ولی روحیات و خلقیاتش پسر بود متاسفانه با گذشت 5 سال از تغییر جنسیتش اعتراف کرد که پشیمون شده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تا ۱۸ سالگی از موضوع اطلاع پیدا نکردید؟ منظورم اندام و ... هست؟ یا فقط چون حس و حال و اخلاقیاتش لطیفه میگین ترنسه؟ 

یک مستند هست توصیه میکنم حتما ببینید what is a woman? دوبله فارسیشم هست به نام زن چیست؟ حتما حتما قبل هر اقدامی بیینید.

وای من خیلی دلم براشون میسوزه ب خانوادت بگو اگه خدارو قبول ندارید اینم قبول نداشته باشید چون کار خدا ...

اره بعد میگن بخاطر خدت که تو فامیل اذیت نشی 

واقعن ترن*س با اون ادمایی مه ادای جنس مخالف در میارن فرق میکنه کاش درکش کنن 

پیگیری کنین تغییر جنسیت بده 

اگه اوکی بشه دیگه جایگاه درستی تو جامعه داره 

ایشون دو جنسه هم هستن؟ 

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️
دختردایی من که پسر داییم شد از نظر جنسی کاملا دختر بود ولی روحیات و خلقیاتش پسر بود متاسفانه با گذش ...

اره برا خیلیا پیش میاد یه کلیپ دیدم مرد بود زنو بچه هم داشت. پشیمون بود

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....

یکی تو همین سایت هست اسم کاربریش مهدیه ست تغيير جنسیت داد الان دیگه کاملا دختره انصافا خوشگل هم هست 

اون سری میگفت براش خاستگار هم اومده ولی خاستگاراش نمیدونن تغيير جنسیت داده

وقتی خانواده پشتش باشن فامیل برگ کدوم درخته اگ بچه براشون مهم باشه اگ دیدن فامیل رو مخه قطع رابطه

خیلی واسشون سخته میگن ما سرمون پایین میاد با این موضوع

دختر همسایه ماهم ترنسه

تیپ پسرونه

صداش هم پسرونه است

ولی خیلی قیافه افسرده و بدن لاغری داره

ببخشید س.ی.ن.ه هم نداره ۱۹سالشه

چندروز پیش صداشون میومد که پدرش می‌گفت درکم کن تا پول عملتو جور کنم

کلا خانوادگی قیافه هاشون یه حوریه معلومه دارن از یه چیزی رنج می‌برند 

تومردباش گریه ننداز...نمیخواد مرد باشیو گریه نکنی