انشالله بخت بدون پشیمونی نصیبت بشه همیشه در کنار هم به آرامش برسید خوش و خرم باشید با هر کی خاستی ازدواج کنی حتما مشاوره پیش از ازدواج برو دوستان گفتن یه سایت هست به اسم آدم و حوا اونجا ثبت نام کن یا برو مسجد محل
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
انشالله بخت بدون پشیمونی نصیبت بشه همیشه در کنار هم به آرامش برسید خوش و خرم باشید با هر کی خاستی از ...
ازدواج همه زندگی نیست از همه چی راحت نمیشی سعی کن انسان سالم از نظر سلامت عقلی پیدا کنی که اهل دود و دم مشروب سیگار مواد قلیون نباشه اهل بزن بهادر بازی نباشه اهل فحاشی نباشه پدرش با مادرش زندگی خوبی داشته باشه مادرش زن درستی باشه دهن دریده نباشه اگه خودتون کم جمعیت هستین اوناهم کم جمعیت باشن اگه خودت تحصیلات دانشگاهی داری اونم داشته باشه پسر مستقلی باشه بچه ننه نباشه مادرش براش تصمیم نگیره بلد باشه بین همسر و مادر و خواهر تعادل برقرار کنه اهل احترام باشه اجتماعی باشه وسواس نباشه خسیس نباشه