2777
2789
عنوان

چیکار کنم سریع بتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 87 پست
انشالله که ثوابش نصیب ماهم بشه😍😁تلاش منم در همین راستاست به خوداااا🤪😂

😂من جدی اممم یا خودااا اسی یا خواهر زاده دایی مسخره کردهه باشننن😂🔪

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نماز هفت بانو خویه

من خوندم نتیجه نگرفتم ۳۵سالمه

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

من خودم کوردم اگ اینجوری باشههه ک واقعانیی ریش سفید طرف عروسم

عههه عالی شد پس 😍😂

تو تاپیکاش زده آهنگ کوردی خوب معرفی کنین یکیم گفته خانمای اهوازی دکتر خوب معرفی کنین🤔🫢

مادرتون باید بخوننا

مادرم نماز نمیخونن کلا😔 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

انشاالله هر چی خیره پیش بیاد براتون یه بخت خیلی خوب هم تا عید براتون قسمت بشه الهی آمین

خدا از زبون خیرت بشنوه ب امید خدا