2777
2789

ظهر یه تایپیک زده شده بود که طلسم دعا چقدر تاثیر داره دو نفر به هم برسن اگ با طلسم رسیدن میمونن عاقبت داره یا نه

منم خیلی بدم اومد اصن اینکه جامعه داره سمت فکر به این چیزا میره نینی تگ کردم گفتم لطفا این تایپیکا جمع کنید کسایی که دعا میگیرن ادمای منفورین و بد

دختره تایپیک زده برام کلی نفرین حرف بدو خدا از رو زمین برت داره حلال فلان و... گفت منظورش این بوده خواهر و مادر پسره دعا گرفتن برا رابطشون و جداشون کردن (تایپیکش این نبود داش راجب تاثیر نتیجه داشتن این چیزت برا ازدواج میپرسید ک داره یا نه)

منم بهش مسیج دادم که متاسفم برا اتفاقی ک برات پیش افتاد من منظورم کسایی بوده ک این کارو میکنن و تو سایت اثبات میکنن ک هست این چیزا ولی با یه گزارش اینقدر نفرین حرف بد ،یع سیلی من زدم یکی تو جای حلالیت نداشت دیگ(واقعا کفریم همه اسم این چیزا میارن مخصوصا هم سنام)

البته من خودم واقفم نباید اون لحظه اونجا نظر میدادم اصن نباید میرفتم

.✿.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی خرافات هنوز خیلی رایجه بین مردم حتی نسل جدید و تحصیلکرده ها و این خیلی ناراحت کننده س

کاش چیزی ب این اسم تو دنیا نبود اصن 

به نظرت الان برم ازش معذرت خواهی کنم یا نه دیگ تایپیک زدو اون حرفا نمیدونم واقعی گفت یا نه

.✿.

حالا انگار چیکار کردی حلالت نمیکنه🙄کی حلالیتت رو خواسته حالا؟!

کلیم تایپیک بزنه برات جلو بقیه 

اینجا اگ من با گزارش لحظه ایی تایپیکشو بستم نهایت با حرف میشد حل کنیم و.... بعد خودش نوشته بود تاثیر داره برا ازدواج یا نه من چمیدونستم راجب مادر پسره حرف میزنه 

.✿.

چه اهمیتی داره واقعی گفت یا نه؟نکنه شما هم درگیر خرافاتی نفرینش بگیره؟

نه نمیخوام حقی ب گردنم باشه و یکمم حساسم رو این چیزا 

ولی اونم جواب داد همچین ساکتم نشست 

.✿.

به دعا گربه سیاه بارون نمیادنی نی یار تگ کنی تا تاپیک خلاف قوانین نباشه تعطیل نمیشه

نمیدونم والا میگم نکنه واقعا کمک میخواسته و من نزاشتم 

از طرفی میگم خب منم گزارش بزنم اونم واکنش نشون داد اونم به بدترین شکل پس دلم نسوزه

.✿.