2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من موندم بین اکستنشن و لیفت مژه کدومو انجام بدم شما که انجام دادین نظرتون چیه

اکستنشن مژه ها تک ب تک رو میاره میچسبونه به مژه های خودت بعد یه مدت ک میخای بکنی وقتی دست می‌زنی ب چشمت همون یه دونه مژه با پنج تا مژه خودت ک چسب بهش گیره کنده میشه و عوارض خیلی بدی داره من دیدم اینستا خیلی فیلم درمورد عفونت 

لیفت هم اجیم یجا انجام داد مواد میزاره روی مژه ولی اینقدر تایم موادش ک‌گذاشته بود زیاد بود کل مژه های خواهرم سوخت و الان بعد چند وقت مژه هاش فر و‌نوکش سوخته 

بنظرم ادم ب مژه های خودش برسه بخدا بهتره 

واسه مراسم هم میتونه پیش ارایشگر از این مژه کامل ها بزاره 

کاشت هم‌ک‌دبگ‌بدتر

اره منم دارم کرچک استفاده میکنم چن روزا

شماهم تاثیر نداشته روغن فندوقم شنیدن تاثیر داره ولی استفاده نکردم...

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
اکستنشن مژه ها تک ب تک رو میاره میچسبونه به مژه های خودت بعد یه مدت ک میخای بکنی وقتی دست می‌زنی ب چ ...

آها ممنونم از راهنمایی هاتون آخه مژه هام بلنده اما حالت دار نیست زیاد میخواستم برم ابروهامو لیفت کنم یه جا بعد گفتم مژه هامم لیفت کنم 

آها ممنونم از راهنمایی هاتون آخه مژه هام بلنده اما حالت دار نیست زیاد میخواستم برم ابروهامو لیفت کنم ...

اگ بلنده ک جای خوب بری لیفت خوبه ولی خب بازم هیچی مژه خودم ادم نمیشه اینا همه آسیب میبینه میگم ک من خواهرم تو لیفت مژه هاش سوخته بازم نظر خودتونه