2777
2789
عنوان

چجوری با پدرم اینو مطرح کنم

151 بازدید | 12 پست

لپتاپ خریده برای برادرم ۱۲ میل ..

بعد قراره برای منم بخره .. میگه یه لپتاب خوب مثل داداشت میخرم انشالله .. 

چجوری بدون توهین بفهمونم اشغال ترین جنس کل بازار رو خریده و به درد من نمیخوره ؟ من فوتوشاپ و اینا نیاز دارم..

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسم قیمت نیار 

مشخصات لپ‌تاپی که میخوای بنویس، بگو با این مشخصات لازم دارم 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

نگو جنس بدی خریدی ، اگه برادرت با لپ تاپ کار خاصی نمیکنه همون ۱۲ میلیون براش خوبه ، ولی بهش بگو برای فوتوشاپ ۱۲ به درد کارت نمیخوره ، فکر کنم ۲۰ ، ۳۰ تومنی برای شما خوب باشه ، خود فروشنده لپ تاپ اگه بهش بگی برای چه کاری میخوای راهنمایی میکنن 

داره که بخواد گرون تر بخره؟

اگه بخواد بله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اسم قیمت نیار مشخصات لپ‌تاپی که میخوای بنویس، بگو با این مشخصات لازم دارم

فکر خوبیه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

چون کسی که کارش این نیست، تفاوت رو نمیدونه

چیزی آشغال نیست، این به نیازمون بستگی داره، یکی میخره برابازی یکی برا ریختن فیلم و عکس و یکی برا کار

به نظرم اگر بتونی خودت مابه تفاوت لب تابی که میخای رو جور کنی و بزاری رو ۱۲ تومن خوب میشه

میشد هم جای دو تا لب تاب ۱۲ تومنی یه ۲۴ تومنی میگرفت برا دوتاتون

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕