2777
2789
عنوان

استوریهای زنی که باهاش بهم خیانت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 79 پست
هیچ وقت زخمش خوب نمیشه

چیکارکنم ذهن و قلبم داغونه تا سرکوچه بره تموم فکرمیکنم رفت باهاشون 

وقتی استوریهای این زنه رو میبینم شدیدا اذیت میشم از طرفی حس میکنم اگ نگاه نکنم شاید ی چیزیو از دست بدم مثلا سوار ماشینش باشه یا دست شوهرم پیدا باشه یا هرچی

من جات بودم طلاق میگرفتم میدونی چرا؟چون حوصله ندارم برای این حجم از عصبانیتو غم...

همیشه میگم کاش همون وقت جدا میشدم اما تاااازه عروسی گرفته بودیم و بچه و احمق بودم الانم با همون خاطره های بدی ک دارم میترسم نکنه کاری نمیکنه و من دارم تهمت میزنم؟ یا اینکه یه ثانیه بعدش میگم حتما باهاشونه نمیدونم بخدا روانی شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکارکنم ذهن و قلبم داغونه تا سرکوچه بره تموم فکرمیکنم رفت باهاشون وقتی استوریهای این زنه رو میبینم ...

یه جوری سر صحبت رو با زنه باز کن ببین با کسی تو رابطه هست یا نه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

خودتو آب کردی ینی چی این چکاریه چرا پیج اون پتیاره رو داری بلاک کن بره ب قبرستونو درمورد خودت، واقعا ...

یهو پیجشو دیدم و حس میکنم اگه نگاه نکنم ی چیزیو از دست میدم مثلا سوار ماشین شوهرم بشه یا دستش شوهرم پیدا بشه کلا دنبال ی چیزیم  چون زنیه که ثانیه ای استوری میزاره از همه چیز 😔ولی از طرفی نگاه میکنم زجر میکشم مثل خود آزاری 

همیشه میگم کاش همون وقت جدا میشدم اما تاااازه عروسی گرفته بودیم و بچه و احمق بودم الانم با همون خاطر ...

ببین اولا آرامشتو حفظ کن چون هنوز مطمعن نیستی 

اینو بدون که تو شکاک نیستی چون قبلا بهت خیانت کرده طبیعیه ک بدبین بشی 

یه مدت بدون اینکه بفهمه زیرنظربگیرش گوشیشو اون دختره....

عزیزم کاملا حق داری اما شک و شبهه بی دلیل باعث از بین رفتن آرامش و آسایش از روح و روانت و زندگیت میش ...

بله حق باشماست با این یادآوری ثانیه ای من هرلحظه دعوا داریم و برعکس شده من از چشمش افتادم چیکارکنم چجوری وقتی بیرونه یا گاهی پای مشروب خوری خونه ی دوستش خواب میره با دوستاش میره مسافرت فکر میکنم با زنا هست چون واقعا رفیق باز هست😔چجوری بیخیال باشم و باهاش رفتار کنم یعنی هرجا رفت بگم مراقب خودت باش عشقم؟ یه شب نیومد صبح ک اومد بگم سلام خوبی عزیزم؟ میگم اینطور باشم اما یهو تصور میکنم با یه زن رابطه ج داشته بخدا تصور میکنم در این حد افتضاحم

حق با شماست ب خودم میگم جدا بشم یکی اگه هم پیدا بشه اونم خیانت میکنه با این چیزایی ک تجربه کردم یکی ...

اخلاقایه خوبی که داریو بنویس مرورشون کن مثلا بگو دلم پاکه قلبم بزرگه بخشندم مهربونم و...

بعد شرو کن راجب زیباییات بنویس چشام نازه اندامم عالیه

جلو آیینه قربون صدقه خودت برو 

بعد یه مدت میبینی که چقد دیدت عوض میشه🌹🙃

حس میکنی همسرت هنوز درارتباطه باهاش؟؟میفهممت اما باخودت فکر کن ارزشش رو داره؟؟ارزش اینهمه استرسی ک م ...

من که بله کلا بهش شک دارم چون خیانت دیدم ازش و رفیق بازه و مسافرت میره گاهی با دوستاش کلا اینور اونور هست میگم حتما بینش ازین کارا میکنه خلاصه چون خیانت دیدم دیگ هیچ فکر مثبتی نمیتونم بکنم همش منفیییی حتی تصور میکنم رابطه ج داشتنش با این زنا

متاسفانه این اعتماد از دست رفته دیگه برنمیگرده 

ممکنه روند زندگیتون همینطوری باقی بمونه یا حتی بدتر بشه 

اگه میخوای زندگی باهاش رو ادامه بدی حتما باهاش برو مشاور و لطفاً بچه دار نشو

بله حق باشماست با این یادآوری ثانیه ای من هرلحظه دعوا داریم و برعکس شده من از چشمش افتادم چیکارکنم چ ...

باور کن این رفتارت باعث میشه دورتر دورتر بشه ازتون

درسته خیانت توجیهی نداره ولی چون بخشیدیش اونم به اشتباهش پی برده اینکه هی یادآوری کنید و دعوا راه بندازید باعث میشه برای آرامشش بره دوباره اینکارو انجام بده

شما یه مدت باهاش خوب رفتار کنی مطمئن باش وقتی ببینه تو خونه آرامش داره کم کم دیگه رفیق بازیاش تموم میشه

چون یه مرد از زندگی چیزی به غیر آرامش نمیخواد ولی به هرحال خیانت همیشه هست چه زندگیت خوب باشه چه بد

متاهل🧸