تازه پیجشو پیدا کردم شوهرم باهاش بهم خیانت کرده بود اتفاقی بعد چندماه ک ازون ماجرا میگذره تو اینستا دیدم و استوری عاشقانه میزاره همش مال شهر دیگه اس اما چند روز پیش اومده بود شهرمون حس میکنم با شوهرم بوده😔هرچی میزاره قلبم وایمیسته به شوهرم گفتم ک من فکر میکنم تو دو سه روز پیش با این بودی کلی قسم خورد کور بشم اگه با این بودم من خیلییی وقته دیگه از همون موقه خبری ازش ندارم اماااا نمیتونم باور کنم همش پیاماشون جلو چشممه رابطه هم داشتن ۱۰۰٪… اصلا ارامش ازم رفته😔 هی از شوهرم سوال و پرس میکنم میگه خسته ام کردی با این شکاکیت دیگه کشش ندارم از دستت بخدا شدم پوست و استخون اون موقه بخشیدم چون تازه ازدواج کرده بودیم و فهمیدم خدا ازش نگذره 😔چیکارکنم آروم بشم؟ باور میکنید اصلاااا نمیتونم همراه من گوشیش نصب کنم یا چک کنم چون اگه باز ببینم با این خراباس نابود میشم از طرفی میگم خودمو بزنم به احمقی؟ نکنه اون عشق و حال میکنه باهاشون😔😔یه راهی بدین دارم زجر میکشم چجوری بیخیال باشم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اگه نمیتونی ببخشیش، یا اگر ادامه میده به کارش لطفا جدا شو
تا تکلیفت مشخص نشده لطفا بچه دار نشو
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
حق داری ماهم هرچی بگیم اروم نمیشی فقط باید بگذره تا کمی شاااید کمی کمرنگ شه😥
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔