2777
2789
عنوان

الان تخم مرغ شکستم شوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 172401 بازدید | 1217 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای کوفتت میشه زندگی که کاش قلقشو پیدا کنی با دعوا دهن این آدما بسته نمیشه

این مردا رو فقط باید خودت رو براشون بگیری جلوشون بگی میل ندارم گرسنه م نیس 

یه زنداداش دارم همیشه تا داداشم بیا  نصف غذلشو میخوره تو آشپزخونه قسنگ دو لپی بعد جلو داداشم دوتا قاشق میخوره میگ اشتهل ندارم هی داداشمم میگ بخور جون بگیری ...

حرف حق زدم دیگه😂😂😂

اره تاابد حق بور😂😂😂

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
ی ذکری بگید آروم بشماز عصبانیت دستام میلرزهگشنمه خیلی ام ضعف کردم

سلام قشنگم

من مثل خودت متوجه نشدم دلیل دست به زنش برای چی بود احتمالا مشکلی داره

ولی واقعا که نمیدونم چی بگم فقط میگم که بلندشو و برو ی چیز خوب درست کن و بخور محل هم بهش نزار

باز غلطی کرد فقط برووو از پیش این 

همه چیز درست می‌شود. آب ریخته روی زمین جمع نه، اما خشک می‌شود. قلب شکسته خوب نه، اما ترمیم می‌شود. و هنوز هم می‌توان، در گلدانی شکسته گل کاشت.𓃠𓍯 ִִֶֶָ𓆝 𓆟 𓆞 𓆝 𓆟

مقصر خودتی. اجازه دادی دست روت بلند کنه

همدردی نمی‌کنید چرا حس مقصر بودن هم بهش میدی

مثلا چیکار می‌کرد میگفت اجازه نداری منو کتک بزنی اونم نمیزد؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین تو این شرایط به این فکر کن که تو یه زنی ! چرا اون باید بهت حس عذاب وجدان بده؟ توام جیغ و داد میکردی خداروشکر زنا قدرت اینو دارن که جیغ بنفش بزنن . بنظرم زیر دستش وای نسا که بتونه هر چیزی ک میخواد بهت بگه توام بهش فحش بده به پلیس زنگ بزن کارو به دادگاه بکشون

چندوقت ی بار خب تو کارش مشکل پیش میاد،تا پشکلش حل شه من میمیرم و زنده میشم

من ماه پیش باید ۶۰۰ میلیون جور میکردم. ببین من کلا آدم اذیت‌کنی نیستم، ولی اون مدت از این رو به اون رو شده بودم. تازه میدونستم جور میشه‌ها، ولی برای یه کم تأخیرش استرسی کشیدم که حد و اندازه نداشت. تازه اونجا فهمیدم چقدر روی مردها یا سرپرست‌های خانواده فشاره. بازم میگم که کار همسرت واقعا زشت و بد بوده، ولی تأثیر شرایطو نمیشه نادیده گرفت.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
این مردا رو فقط باید خودت رو براشون بگیری جلوشون بگی میل ندارم گرسنه م نیس یه زنداداش دارم همیشه تا ...

زن عموی من که هر وقت با عموم دعواش میشد میرفت ی دست دلو جیگرر میزد ب بدن🤣