2777
2789
عنوان

وسط عذاداری آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 27 پست
پسره بدرد تو نمیخوره کاری به بقیه چیزاش ندارم ولی اینکه سنش پایینه اصلن درکی از ازدواج و زندگی ندارن ...

مگه من گفتم بدرد میخوره؟ من حتی اسمش میاد کنار اسمم دلم میخواد خودمو چال کنم یه مبل سنگینم بذارم رو قبرم..

مادرش فقط دنبال اینه بیاد خونمون فکر کن برگشته چی میگه؟ بعد از هفتم یه مهمونی دور همی بدیم کنار هم؟ مامانمم جلوی کل جمع گفت ما اصلا با فامیل دور علاقه‌ای به رفت آمد نداریم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به یه بزرگ تر اطلاع بده اینجوری که مخفی میکنی چندبار میتونی خوشگلم فرار کنی از دستش اگر مثلا اتاق می ...

به عمه‌هام گفتم اون یکی اگه بفهمه پسره رو زنده نمیذاره و بیش از حد ری‌اکشن نشون میده، اون یکی دیگه هم اگه بفهمه کلی پسوند پیشوند میچسبونه بهم که مقصر تویی لابد.

به مامانمم گفتم فقط میگفت محل نده یا وویس بگیر از حرفاش

به عمه‌هام گفتم اون یکی اگه بفهمه پسره رو زنده نمیذاره و بیش از حد ری‌اکشن نشون میده، اون یکی دیگه ه ...

دخترعمه یا همسن خودت نداری راحت باشی باهاش هرجا میری بیاد  مامانت راست میگه نامحسوس ضبط کن

من نگرانت شدم...

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
این پسره رو حتی کلی هم نباید گفت، باور کن ببینیش درکم میکنی😖

وااای 😂 اذیت شدی خیلی حتمنی 

ببخشید منظوری نداشتم هرکس بخونه متوجه میشه ولی باز از اینکه اذیت شدی معذرت می‌خوام 

دخترعمه یا همسن خودت نداری راحت باشی باهاش هرجا میری بیاد مامانت راست میگه نامحسوس ضبط کن من نگرانت ...

یکی دارم بنده خدا ۱۳ سالشه، بقیه همه بچه‌ان اون دخترای فامیل خودشونم که زیاد صمیمی نیستن باهام و البته وضعشون بهتر از این پسره نیست داغونن...

یکی دارم بنده خدا ۱۳ سالشه، بقیه همه بچه‌ان اون دخترای فامیل خودشونم که زیاد صمیمی نیستن باهام و الب ...

اونم بچس خوب😁😁😱😱🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️اصن از جمع دورنشو خواهشا حتی اگهههه خوابت میومد پیش مامانت باش

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
نه بابا پسره ۲۲ سالشه

دختره منظورم بود ۱۳ سالهه 

خوشگلم مواظب خودت باش اگر بیرونم رفتین باغ بهشتی جایی بیشتر پیش خانوادت و عمت باش از جمع فاصله نگیر

دختره منظورم بود ۱۳ سالهه خوشگلم مواظب خودت باش اگر بیرونم رفتین باغ بهشتی جایی بیشتر پیش خانوادت و ...

ممنون از پیشنهادتون، آره مثل اینکه مجبورم فقط این‌کارو بکنم..