2777
2789
عنوان

خیانت شوهر حرومزادم

190 بازدید | 7 پست

۱۹ سالمه یساله عقد کردم ازدواجم اجباری بود تواین یسال هزار بار مچ شوهرمو تو فضای مجازی با زیداش گرفتم  دیگه یدرصد بهش  اعتماد ندارم حالم ازش  بهم میخوره دیشب دعوامون شد یجوری رفتار میکنه انگار من بهش خیانت کردم نه عذرخاهی میکنه ن هیچی خیلی خودخواهه مرتیکه عوضی  فقط ازخدا میخوام سینه قبرستون کنار مادرش بخوابه 

هعی

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طلاق

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓❤کاربری دست دونفره🍒|❥برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱

ب اجبار ینی چی ؟ینی هفت تیر گذاشتن بیخ گوشت؟

ینی توی زندگیت هرکس بهت اجبار کنه رامش میشی؟

ب اجبار ازدواج کردی ب اختیار جدا شو،خیانت هیچ توجیهی نداره همچین کسی هم ارزش فرصت نداره چون فرصتاتو دادی،مطمئن باش بعد ازدواج باید از دوست دختراش پذیرایی هم کنی هزار مدل بیماری هم میگیری 

دیگ حالا میخوای با اجبار زندگی کن

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁