2777
2789
عنوان

وسط عذاداری آخه

384 بازدید | 27 پست

درود؛

چندوقت پیش یکی از نزدیکترین فامیلمون فوت کرد و من به عنوان یه دختر ۱۷ ساله پیش خانم متوفی که عمم میشد موندم تا ازش مراقبت کنم.

به جز اینکه این بنده خدا فامیل های بیخیال یا عوضی ای داره وسط خاکسپاری فکر زن دادنن! من هرجا میرم یکی از پسرای فامیل که داییش فوت کرده میاد دنبالم یه‌بار شنیدم مادرش بهش میگه موقعیت اجتماعیشون خوبه برو دنبالش هرجا رفت!

من خیلی تعجب کردم چون طرف داییش مرده فکر چیزای دیگه‌ست حتی وقتی شوهرعمم رو جنازه‌ش رو اوردن اون تو فکر نبود...اصلا نمیدونم چیکار کنم روش کم بشه؟ از طرفی هم مادرش خیلی سوال میپرسه ازم نمیدونم چیکار کنم از پسره هم متنفرم و از طرفی نمیتونم نرم خونه‌ی عمم چون حال روحیش به قدری خرابه دو-سه بار میخواست خودکشی کنه...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یبار چیزی گفت بگو الا نه زمان خوبیه نه مکان خوبی بنظرم پیش عمم باشیم خیلی بهتره یا بگو مامانت جوابشو بده

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

عزیزم عزاداری درسته 

هیچی وقتی واکنش نشون ندی می‌فهمن برات مهم نیستن

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
روش کم نمیشه مگر اینکه تو بی محل کنی واسه مادره هم به مامانت بگی روش رو کم کنه

مادرم ازشون متنفره خیلی سواستفاده گرن پسره هم همسن خودمه تو اعتیاد غرقه، اینا سنگ پاست روشون!

عزیزم عزاداری درسته هیچی وقتی واکنش نشون ندی می‌فهمن برات مهم نیستن

باور کن نشون نمیدم، مثلا یه گوشه تو اتاق نشستم برای خودم یهو میبینم میاد بالا میشینه پیشم درصورتیکه کل جدوآبادش پایین نشستن دارن از خاکسپاری میگن و میزنن توی سرشون...

یبار چیزی گفت بگو الا نه زمان خوبیه نه مکان خوبی بنظرم پیش عمم باشیم خیلی بهتره یا بگو مامانت جوابشو ...

من سلام نمیکنم حتی بهشون باورتون میشه؟ برادرم بفهمه همونجا تیکه پارش میکنه.‌..

کسی که اعتیاد داره زمان و مکان نمیفهمه و بعدش احساس ناامنی دارم بهش خیلی بده.

باور کن نشون نمیدم، مثلا یه گوشه تو اتاق نشستم برای خودم یهو میبینم میاد بالا میشینه پیشم درصورتیکه ...

پسره بدرد تو نمیخوره کاری به بقیه چیزاش ندارم ولی اینکه سنش پایینه اصلن درکی از ازدواج و زندگی ندارن دوم به حرف مادرشه کلن در آینده هم همینطور میمونه بدم اومد 

من سلام نمیکنم حتی بهشون باورتون میشه؟ برادرم بفهمه همونجا تیکه پارش میکنه.‌..کسی که اعتیاد داره زما ...

به یه بزرگ تر اطلاع بده اینجوری که مخفی میکنی چندبار میتونی خوشگلم فرار کنی از دستش اگر مثلا اتاق میری جایی میری بگو کسی همراهتون باشه به مادر یا مدرتون که آروم تر هستن حتمااااا بگو

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊