2777
2789
عنوان

خانما لباس زیر میپوشید بیاید سوال شخصی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7745 بازدید | 230 پست
لیزر خونگی رو چند خریدی؟ چه مارکی و قیمتش چقدر بود؟ راضی هستی ازش؟؟

من نزدیک سه سال پیش خریدم

واقعا ازش راضی ام مال آلمان هست، اسمشو نمیدونم،شات نامحدود داره

قیمتش ۵۰ الان هست .من بجایی ک طلابخرم رفتم پولشو براخودم لیزر کردم،الانم از کارم پشیمون نیستم

چون ده میلیون دادم برا رفتن جادکتر،۷جلسه رفتم دیدم میگن تا اخرعمر بایدهای منم دیدم ب صرفه نیس،ی تیکه طلامو فروختم لیزر خریدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم زیاد شنیدم که عطر بی کینی میگن باعث عفونت میشه.از همین دکترا و کارشناسا هم شنیدم.به هر حال هر کس ...

حال ندارم عکس عمرشو بفرستم ولی منو دخترخاله هام ک میزنیم خیلی راضی هسیم، اصنم عفونت نگرفتم.۶ماهی هس،

ولی قبلنا خیلی عفونت داشتم ی شیافی دکتر بهم داد واقعا معجزه کرد.گیاهی بود. باورکنین دیگه ۶ماه بیشتره عفونت نگرفتم.

من هرروز حموم میرم ببخشید بو نمیده ..نیازه بگیرم؟

هر روز بجای اینکه ب اونجای صابون بزنی ک پی اچ اونجان پایین بیاد و خشک بشه،اون ژل باعث میشه چربی اونجات متناسب بشه و خشک یا چرب نشه زیاد.

بازم سلیقه ایه،

من خودم برا دختر کوچیکم هم هفته ای یبار میزنم .۴سالشه، 

شآمپو بدن میزنم صابون نهچنده قیمتش

شآمپول بدن هم خوبه،چربی پوست رو متعادل نگه میداره.

قیمتش از ۵۰تومن تا صدتومن متغیره،بستگی ب اسم و مارکش داره،فک کنم فیروزه قیمتش مناسب باشه.منم هر کدومو ۶ماه بیشتر میبرم. 

من نزدیک سه سال پیش خریدمواقعا ازش راضی ام مال آلمان هست، اسمشو نمیدونم،شات نامحدود دارهقیمتش ۵۰ الا ...

خوب کاری کردی.همون پنجاه تومن سه سال پیش الان شاید صد تومنه.به نظرم برد کردی

خوب کاری کردی.همون پنجاه تومن سه سال پیش الان شاید صد تومنه.به نظرم برد کردی

اره واقعا..

من وقتی شنیدم ک میگن آدم دانا دندوناش رو درست میکنه و آدم نادون دندوناش خرابه و طلا میکنه به سرو گردنش،اون موقع این تصمیم رو گرفتم ک برا خودم خرج کنم، هرچند طلا اون موقع زیاد داشتم، بعدش شوهرم پول لازم شد ۲۰۰تومن از طلاهامو برد فروخت،تنها چیزی ک برام موند همین دستگاه لیزر هست،

طلا اگه پول لازم باشی از دستت میره، ولی وسایلایی ک خریدی رو کسی نمیتونه ازت بگیره.

البته زمین و خونه رو هم اگه ب اسمت باشه زیاد کسی نمیتونه از دستت در بیاره